Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Άφωνοι όλοι με τον Γιάννη Μπέζο: Η αποκάλυψη για το παιδί του που ταράζει

«Δεν είμαι περήφανος γιατί...»

15 Οκτωβρίου 2021 13:49
Άφωνοι όλοι με τον Γιάννη Μπέζο: Η αποκάλυψη για το παιδί του που ταράζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνοι έμειναν όλοι με μια αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε διάφορα θέματα, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για πράγματα, που τον ενοχλούν.

Σχολιάζοντας την τηλεόραση γενικότερα ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε πως η κατάσταση δεν είναι καλή, με την τηλεόραση να έχει ανάγκη από άμεση ανανέωση και πιο πρωτοπόρες ιδέες, ενώ και πρόσφατα μας άφησε «κόκκαλο» με δήλωσή του.

Συγκινείται που στα γυρίσματα της σειράς «Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 κρατά ένα μωρό; Ο ίδιος απάντησε: «Δεν συγκινούμαι που κρατάω ένα μωρό αγκαλιά. Δεν μου ξυπνάει τίποτα γιατί δεν κοιμάται τίποτα μέσα μου. Αυτά τα θεωρώ λίγο γραφικά πράγματα», ενω συνέχισε απαντώντας για το εαν υπάρχουν σταρ στις μέρες μας: «Το σταριλίκι είναι έξω από τα ενδιαφέροντά μου. Είναι έξω από την παιδεία μου. Είναι λίγο παλιομοδίτικο. Δεν έχει κανένα νόημα πια. Αυτό μας οδηγεί να είμαστε πίσω από τον κόσμο κι όχι μπροστά από αυτόν».

Ο λόγος που... δεν είναι περήφανος για την κόρη του

Του έχουν γίνει προτάσεις για την πολιτική; «Δεν θα πολιτευόμουν. Μου έχουν κάνει προτάσεις πολλές φορές. Δεν θα πολιτευτώ γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως, επομένως δεν έχει κανένα νόημα. Η δημοτικότητά μου θα μειωθεί στο ελάχιστο αν πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια καλή ώρα όπως εδώ σε εσάς παρά να λέω ψέματα μέσα από ένα κόμμα», ανέφερε.

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε μάλιστα: «Δεν υπάρχει ερώτηση από μόνη της να με ενοχλεί. Με ενοχλεί όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την οικειότητα μου και από την προσωπική μου ζωή χωρίς να το επιτρέπω εγώ. Επιλέγω εγώ πως θα μιλήσω και τι προθέσεις θα καταθέσω».

«Δεν ένιωσα καθόλου υπερηφάνεια για το βραβείο της κόρης μου. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα βραβεία. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δε χρειάζονται βραβεία. Χρειάζονται να μην περιμένουν τα βραβεία», σημείωσε για τις βραβεύσεις και την πρόσφατη απονομή στην κόρη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share