Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση: Κοντά στην αυτοκτονία η κληρονόμος!

Τραγικές ώρες!

15 Οκτωβρίου 2021 12:54
Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση: Κοντά στην αυτοκτονία η κληρονόμος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρόμος επικράτησε για την Αθηνά Ωνάση, καθώς η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε ένα βήμα πριν από το θάνατο, όπως έγινε γνωστό μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο, με την ίδια να περνά στιγμές «βαριάς» κατάθλιψης.

Οι νεότερες αποκαλύψεις ήρθαν στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από τον στενό φίλο του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλο. Ο ίδιος υποστήριζε ότι η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της, γι’ αυτό και βρισκόταν συνεχώς υπό την προστασία σωματοφυλάκων, μετά τις τραγικές ώρες που είχε ζήσει προηγουμένως.

Οι σκέψεις της Ωνάση για την αυτοκτονία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πηγές του προέρχονταν από την Βραζιλία και ήταν έγκυρες. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε μάθει την πίεση που ασκούσε ο Αλβάρο στην Αθηνά για να μείνει έγκυος, κάτι, που εκείνη δεν ήθελε καθόλου. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Βέβαια δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος, αφού η Αθηνά θεωρούσε ότι προέρχεται από ρίζες που έχουν μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντως είχε σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη. Από την μεριά του ο Αλβάρο, συνεχίζει τη ζωή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share