Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Βασίλης Κούκουρας: «Έχω υπάρξει σαν τον Μάνθο Φουστάνο»

Ο ηθοποιός μίλησε και για την Μαρία Λεκάκη

15 Οκτωβρίου 2021 12:11
Αποκαλυπτικός ο Βασίλης Κούκουρας: «Έχω υπάρξει σαν τον Μάνθο Φουστάνο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Κούκουρα βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «ΜEGA Καλημέρα» για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

«Έχω να περάσω τόσο καλά από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Μην σου πω και καλύτερα. Έχω παίξει σε θεατρικά των παιδιών και γνωριζόμαστε καλά. Η συνταγή και η επιλογή των ηθοποιών που θα παίξουν σε μια σειρά δεν είναι κάτι που ξέρεις από την αρχή. Εάν αυτό δέσει είναι φοβερό» ανέφερε ο ίδιος για την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί.

Τι ανέφερε για το "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Ο ηθοποιός μίλησε και για την Μαρία Λεκάκη με την οποία παίζουν μαζί με τα από 21 χρόνια. Ο Μάνθος Φουστάνος και η γκαρσόνα β ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα του Κωνσταντίνου και Ελένης. «Μετά από 21 χρόνια παίζω μαζί με την Μαρία Λεκάκη. Ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να ξεκινήσει η σειρά. Η ανάμνηση που έχεις με κάποιον σου δίνει μια άλλη ενέργεια και σε κάνει να ξεχνάς οτιδήποτε έχει περάσει ισοπεδωτικό από τότε μέχρι τώρα. Η πείρα σε κάνει να είσαι πιο προσγειωμένος, δεν υπάρχει αυτή η λαχταρά να παίξεις με κάποιον και να φαίνεται αληθινό. Με την Μαρία αυτό δεν έχει χαθεί».

Ο Βασίλης Κούκουρας ενσαρκώνει και σε αυτή τη σειρά έναν ωραίο άνδρα ιδιαίτερα άπιστο. «Δεν ξέρω γιατί κάνω τον ωραίο, ρώτησε τον Μιχάλη. Είμαι χειρότερος (γέλια). Ο ρόλος είναι μια υπερβολή, όμως δεν θέλω να είμαι ψεύτης και κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, έχω κάνει διάφορα στη ζωή μου, αλλά δεν με έχουν πιάσει ποτέ. Στη σειρά απατάω τη γυναίκα μου αλλά απατάω και την ερωμένη. Το έργο είναι γραμμένο δεν μπορείς να το αλλάξεις. Απλώς έχουν προστεθεί ρόλοι που στο θεατρικό απλώς αναφερόντουσαν».

«Σε ένα βαθμό μπορεί να φταίω και εγώ που δεν περνάω καλά σε κάποιες δουλειές. Να συμβαίνει κάτι που δεν είναι άξιο να το παίρνεις τόσο προσωπικά. Γίνονται περίεργα πράγματα γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική δουλειά. Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες. Η μεγάλη προβολή του εγώ κάνει πολλές φορές κακό. Μου έχει τύχει να δεχτώ πισώπλατα μαχαιρώματα όχι όμως που μου στοίχησαν δουλειές. Ο ανταγωνισμός δημιουργεί κάποια προβλήματα. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια αλλά τα όρια έχουν να κάνουν με την προσωπική καλλιέργεια του καθενός. Ο καθένας ξέρει πότε ξεπερνάει το όριο» εξήγησε ο ίδιος.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τι θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα της σειράς

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, επιτέλους έφτασε (15/10). Ο ξαφνικός έρωτας της Λίζας με τον Μπουκουράν θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην οικογένειά της.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Η Πένη Νταλαούρα και ο άντρας της Λυκούργος ζουν μια άνετη ζωή στο Κουδουνάρι, μια κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας μαζί με την κόρη τους Λίζα. Όταν έρχεται η στιγμή η Λίζα να κατέβει στην Αθήνα να ξεκινήσει τις σπουδές της σε ένα ιδιωτικό κολέγιο, η Πένη ταξιδεύει μαζί της για την πρωτεύουσα προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί.

Η Λίζα δεν κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο, όπως το αγόρι της ο Νικόλας Λαλαμπίρδας κι αυτό η Πένη το φέρνει βαρέως επειδή δεν μπορούσε να κάνει το πόστ που ήθελε, για την επιτυχία της κόρης της. Στην Αθήνα που μετακομίζουν για συγκεκριμένο λόγο μητέρα και κόρη τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. Η Πένη γνωρίζει έναν συνομήλικο της, γοητευτικό Αλβανό, τον Μπουκουράν και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ένα βράδυ που η Λίζα λείπει η Πένη δέχεται στο διαμέρισμα τους τον Μπουκουράν. Την ίδια στιγμή φτάνει ξαφνικά από το Κουδουνάρι και ο συζυγός της, Λυκούργος.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννα Ζιάννη, Ζώγια Σεβαστιανού, Τζένη Καζάκου, Ντάνιελ Νούρκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share