Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Αντώνης Σρόιτερ: Έτσι ήταν η Ιωάννα Μπούκη πριν από τις πλαστικές

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

15 Οκτωβρίου 2021 11:27
Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Αντώνης Σρόιτερ: Έτσι ήταν η Ιωάννα Μπούκη πριν από τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μπούκη είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz, με την ίδια να αποτελεί τη σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ, δημιουργώντας μαζί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία εννέα χρόνια, με τον έρωτά τους να διαρκεί με το πέρασμα του καιρού. Η Μπούκη παραμένει πανέμορφη, αν και σίγουρα έχει κάνει τις δικές της αισθητικές επεμβάσεις.

Οι διαφορές ιδιαίτερα στο πρόσωπο είναι εμφανείς, με την Μπούκη να έχει κάνει αλλαγές σε τέτοιο βαθμό, που ο γνωστός παρουσιαστής δε θα την αναγνώριζε.

Η Ιωάννα Μπούκη το 2012

Οι αποκαλύψεις για την οικογένειά τους και την τηλεοπτική πρόταση

Η Ιωάννα Μπούκη μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day για τις δύο κόρες της, τον σύζυγό της, Αντώνη Σρόιτερ αλλά και την τηλεοπτική πρόταση που της είχε γίνει.

Αρχικά ανέφερε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Οι κόρες μας βλέποντας τον μπαμπά τους στην τηλεόραση περιμένουν να τους στείλει φιλάκια. Θα παρουσίαζα εκπομπή, αν μου πρότειναν κάτι που να μου ταιριάζει. Μου είχε γίνει πρόταση από την τηλεόραση, αλλά οι κόρες μου ήταν μικρές. Οι κόρες μου έχουν κάτι καλλιτεχνικό».

Και υπογράμμισε η Ιωάννα Μπούκη: «Ο Αντώνης είναι πολύ νέος και ωραίος! Στα δέκα χρόνια όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο καθένας ποντάρει σε αυτό όταν παντρεύεται, να είναι για πάντα μαζί. Ο Αντώνης τα βλέπει τα νούμερα, αλλά είναι πάντα πρώτος, οπότε αυτό είναι ευχάριστο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share