Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Τον αγαπώ...» - Το αποκάλυψε δημόσια η γυναίκα της ζωής του Νίκου Σεργιανόπουλου

Τα είπε όλα!

15 Οκτωβρίου 2021 08:30
«Τον αγαπώ...» - Το αποκάλυψε δημόσια η γυναίκα της ζωής του Νίκου Σεργιανόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ακόμη μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε μια γυναίκα, που βρέθηκε για πολλά χρόνια στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου, μην κρύβοντας μέχρι σήμερα την αγάπη της στο πρόσωπό του.

Ο λόγος γίνεται για την Εβελίνα Παπούλια, η οποία μίλησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τον αγαπημένο ηθοποιό, τονίζοντας πως έχει στιγματίσει τη ζωή της, καθώς και τους «Δύο Ξένους».

«Πάντα λέω τον αγαπώ. Δεν λέω τον αγαπούσα. Ο Νίκος έχει στιγματίσει τη ζωή και την καριέρα μου. Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε, δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω για αυτό και ακόμα ταράζομαι.

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί, ήταν κλειστός, ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος, αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος απέναντι τους», κατέληξε η Εβελίνα Παπούλια, τη στιγμή που όλοι θρηνούν το θάνατο ακόμη ενός ηθοποιού της σειράς του Mega.

Ο λόγος που δε συνέχισαν τους «Δύο Ξένους»

«Δεν περίμενα την επιτυχία, που είχαν, οι “Δύο Ξένοι”. Κανονικά θα κάναμε και 3η σεζόν. Ήταν όλα κανονισμένα», είπε αναφορικά με τη σειρά η Εβελίνα Παπούλια.

«Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε τρίτη μισή σεζόν, κάποια στιγμή είχαμε έναν ωραίο τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα, εγώ είχα κουραστεί πάρα πολύ γιατί ήμουν έγκυος, το φορτίο ήταν τεράστιο για μένα, οπότε κάπου τσάκισε και δεν κατάλαβα πού. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν ότι μετά πήγε στρατό ο Αλέξανδρος», περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share