Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Χαρές στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύεται άμεσα ο Άγγελος Λάτσιος;

Θα φάμε σύντομα... κουφέτα;

15 Οκτωβρίου 2021 07:35
Χαρές στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύεται άμεσα ο Άγγελος Λάτσιος;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρές φαίνεται πως θα υπάρξουν στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, αφού δεν αποκλείεται σύντομα να... φάνε κουφέτα, με το γιο της, Άγγελο Λάτσιο, να μοιάζει έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το παιδί της γνωστής παρουσιάστριας έχει καταφέρει αρκετές φορές να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, με τον ίδιο να είναι εδώ και καιρό σε σχέση με τη Γαία Μερκούρη. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αναρτώντας τρυφερές μεταξύ τους στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνοντας έτοιμοι για το επόμενο «βήμα».

Πάνε για το μεγάλο «βήμα» Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», οι αναρτήσεις αυτές μόνο τυχαίες δεν είναι. Το ζευγάρι, παρά το... παρελθόν του Ματέο Παντζόπουλου με τη μητέρα της Γαίας, Δωροθέα, μοιάζει αποφασισμένο για το μέλλον του και ήδη ξεκίνησαν οι ψίθυροι για πιθανή ένωσής τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Yes Magazine γάμος Άγγελου Λάτσιου

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε και... ανακοινώσεις, που θα φέρουν τις δύο οικογένειες ακόμη πιο κοντά. Δε γνωρίζουμε, βέβαια, αν θα νιώσουν βολικά με αυτό το γεγονός οι δύο... συμπεθέρες, ήτοι η πρώην και η νυν του επιχειρηματία, αλλά τα παιδιά φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα ως πρόβλημα, με τον χρόνο και τον έρωτα να γιατρεύουν τα πάντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share