Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη από τον Πάρη Σκαρτσολιά: «Πολύ γνωστός ηθοποιός είπε στον σκηνοθέτη να με διώξει»

Σοκάρει ο ηθοποιός!

14 Οκτωβρίου 2021 22:31
Αποκάλυψη από τον Πάρη Σκαρτσολιά: «Πολύ γνωστός ηθοποιός είπε στον σκηνοθέτη να με διώξει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε παίζοντας στο θέατρο δίχως να έχει τελειώσει δραματική σχολή και τι αυτό του προκάλεσε.

Αντιμετώπισες ποτέ ρατσισμό από ηθοποιούς όταν έπαιζες στο θέατρο προτού τελειώσεις τη δραματική σχολή;

Ναι, μια φορά. Έγινε ένα σκηνικό που το έμαθα εκ των υστέρων. Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός από το καστ ρώτησε στο σκηνοθέτη ποια σχολή έχω τελειώσει. Όταν λοιπόν έμαθε ότι δεν έχω, του είπε να με διώξει. Τελικά ο σκηνοθέτης δεν με έδιωξε και τώρα έχω πολύ καλές σχέσεις και με τον έναν και με τον άλλον.

Θρήνος για τον Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»

Σε στεναχώρησε αυτό το περιστατικό;

Όταν πήγα στη σχολή και είδα τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ηθοποιός τον κατάλαβα και τον δικαιολόγησα. Είχε δίκιο, διότι το να παίξεις σε μια παράσταση, σε ένα σίριαλ αν έχεις μια ευχέρεια, μια αντιληπτική ικανότητα, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Αυτό όμως δεν είναι ηθοποιός. Αν δεν σπουδάσεις μένεις εκεί, γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και αυτό δεν είναι θέατρο.

Είσαι ένα νέο αγόρι, ποια είναι η θέση σου γύρω από το #metoo; Έχεις έρθει αντιμέτωπος με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά;

Έχω την ευλογία να μην μού έχει συμβεί. Είμαι υπέρ οποιουδήποτε κινήματος που έχει ως στόχο τη βελτίωση κάποιων πραγμάτων, δεν είμαι υπέρ οποιουδήποτε κινήματος δημιουργείται για βελτίωση αλλά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα λόγω των τρόπως που χρησιμοποιεί. Ελπίζω και θέλω μέσα από όλη αυτή την ιστορία να το πρόσημο να είναι θετικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share