Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρομοκρατημένη η Αννίτα Πάνια - Σε κατάσταση αμόκ μόλις είδε αυτό τον άνδρα

Πανικός για την παρουσιάστρια

14 Οκτωβρίου 2021 15:52
Τρομοκρατημένη η Αννίτα Πάνια - Σε κατάσταση αμόκ μόλις είδε αυτό τον άνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομοκρατημένη υπήρξε η Αννίτα Πάνια πριν από λίγο καιρό, πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερη κίνηση και ερχόμενη σε επικοινωνία με έναν αρκετά επικίνδυνο άνδρα.

Λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής της στο Open για την προηγούμενη σεζόν, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μετέφερε τα λόγια του πελάτη του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Αννίτα Κοίτα, όταν και «πιάστηκε» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι απαντήσεις του πιλότου στην Αννίτα Πάνια

«Επικοινώνησαν οι συνεργάτες μου με έναν εκ των δύο δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπόθεση, τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. Ο άνθρωπος ήταν καθ’ οδόν, δεν μπορούσε να μιλήσει και μας έδωσε μια δήλωση, την οποία μας είπε ότι μπορούμε να παίξουμε στην εκπομπή», είπε η Αννίτα Πάνια, που εσχάτως προχώρησε σε μια ιδιαίτερη ανακοίνωση.

Τα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν: «Ζητώ συγγνώμη από τις οικογένειές μας, αν και η λέξη “συγγνώμη” είναι πολύ μικρή. Κατέστρεψα τις ζωές μας. Ουδέποτε όμως είχα οποιοδήποτε κίνητρο ή προμελέτη. Δεν ήταν προσχεδιασμένο όλο αυτό που έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share