Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Ευαγγελία Μουρμούρη

«Για πέντε δευτερόλεπτα...»

14 Οκτωβρίου 2021 13:20
Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Ευαγγελία Μουρμούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @ Star ήταν η Ευαγγελία Μουμούρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους φίλους που έχει κάνει μέσα από τη δουλειά. Κάπως έτσι αποκάλυψε και ένα περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Έχω κάνει φιλίες και είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι μεγαλώνοντας μπορείς να κάνεις νέους φίλους. Κάποιοι φεύγουν, ολοκληρώνεται ο κύκλος στις σχέσεις.», σημειώνει η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Εγώ έχω κοιμηθεί από την κούραση παντού. Έχω κοιμηθεί σε ντουλάπα στο καμαρίνι, σε αυτοκίνητο δεν το συζητάμε. Έχω κοιμηθεί στον ώμο του Σπύρου Παπαδόπουλου για πέντε δευτερόλεπτα πάνω στη σκηνή. Έλεγε ένα κείμενο, είχα γλαρώσει και πετάχτηκα γιατί έπρεπε να φύγω από την πόρτα και να του πω «Νιόνιο γεια σου», αλλά δεν θυμόμουν το όνομα του Νιόνιου», εξομολογείται η Ευαγγελία Μουμούρη.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μέσα σ' όλα είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο!

Απόφαση σοκ: Μαύρη πέτρα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει απομονωθεί στην Νάξο, στο πατρικό του σπίτι και η καθημερινότητά του εκεί είναι εντελώς διαφορετική από ότι συνήθιζε!

Ωστόσο, πέραν αυτού πήρε την απόφαση να σταματήσει - προσωρινά - κι από... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share