Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγαλώνει η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: «Έσκασε» η ανακοίνωση

Ευχάριστα τα νέα στο σπίτι τους

14 Οκτωβρίου 2021 13:14
Μεγαλώνει η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: «Έσκασε» η ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, με το ζευγάρι να είναι ένα από τα αγαπημένα της showbiz και να δημιουργούν μια ωραία καθημερινότητα στον Νέο Βουτζά μαζί με τα παιδιά τους.

Πέραν του σπιτιού, διαθέτουν κι έναν εξίσου όμορφο κήπο. Μάλιστα την περίοδο της καραντίνας ο σταρ μάς είχε δείξει σχεδόν όλες τις γωνίες του σπιτιού, με τον ίδιο είτε να δοκιμάζει συνταγές στην κουζίνα είτε να παίζει με τα παιδιά του στο σαλόνι.

Η... υπερηφάνεια για τον κήπο

Για αυτό ωστόσο που έδειχνε πολύ υπερήφανος ήταν για τη μικρή φάρμα στον κήπο. Ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να μας δείξει το κοτέτσι αλλά και τον μικρό κήπο με τα ζαρζαβατικά. Τώρα, τη σκυτάλη παίρνει η Κάτια Ζυγούλη. Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, το πρώην μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών, μας ξεναγεί στο σπίτι της και μας δείχνει όλα τα μέλη της οικογένειας.

Η ίδια μάλιστα σημειώνει: «Νομίζετε ότι η οικογένειά μας είναι εξαμελής; Κι όμως όχι! Είμαστε πολλοί περισσότεροι, και ήρθε η ώρα να σας τους συστήσω όλους! Σε αυτό το βίντεο σάς κάνω μια μικρή ξενάγηση στον κήπο και στην αυλή του σπιτιού μας, εκεί όπου ζουν οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter! Το κάθε ζωάκι έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ένα μάθημα ζωής και ενσυναίσθησης να μας δώσει. Αφιερωμένο αυτό το βίντεο στα ζωάκια μας, τα μέλη της οικογένειάς μας με ουρές, πατούσες, φτερά, γούνες και άνευ όρων αγάπη!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share