Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πατέρας ο Νίκος Μουρατίδης

Αποκάλυψη!

13 Οκτωβρίου 2021 13:56
Πατέρας ο Νίκος Μουρατίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελάχιστοι το γνωρίζατε αλλά ο Νίκος Μουρατίδης είναι πατέρας ενός αγοριού, ο οποίος ζει με την μητέρα του στην Ζάκυνθο!

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε παλαιότερη συνέντευξή του με τον γιο του πλέον να είναι 27 ετών, μιας και η δήλωση αυτή είχε γίνει πριν 5 χρόνια!

Ο ανατρεπτικός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή Καρντάσιανς και απάντησε με ιδιαίτερη ευκολία για την προσωπική του ζωή.

Ποτέ δεν σε έχω δει με γυναίκα. Είχε ποτέ σχέση με κάποια γυναίκα που δεν το μάθαμε; ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή.

«Έχω παντρευτεί δύο φορές και τώρα ετοιμάζομαι για την τρίτη. Έχω παντρευτεί την Αφροδίτη, χώρισα. Μετά παντρεύτηκα τον Μπάμπη, χώρισα. Και τώρα θα παντρευτώ τον Αριστοτέλη που τώρα λέγεται Μόνικα».

Πατέρας ο Νίκος Μουρατίδης

Παιδί θέλησες να κάνεις; ρωτήθηκε.

Μα, έχω με την Αφροδίτη. 22 χρονών, ποδοσφαιριστής στη Ζάκυνθο. Ζει με τη μητέρα του εκεί και με τον καινούριο του daddy.

"Δέκα χρόνια με τον Καρβέλα ήσουν...": Αποκάλυψη σοκ για τον χωρισμό της Αννίτας Πάνια!

Μπορεί η Αννίτα Πάνια να έχει χωρίσει με τον Νίκο Καρβέλα εδώ και 3 χρόνια, ωστόσο την αποκάλυψη είχε κάνει πρώτος άθελά του ο Νίκος Μουρατίδης!

Συγκεκριμένα σε παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας που είχε μέλος της και τον Νίκο Μουρατίδη είχε γίνει ένας διάλογος που έχει προδώσει τον χωρισμό!

«Είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές. Λες στον άλλον… πώς σε λένε; Νίκο; Πότε είναι; Στις 6 του Δεκέμβρη δεν είναι του Αγίου Νικολάου; Κάνω λάθος;», αναρωτήθηκε η Αννίτα Πάνια. Έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης είπε στην παρουσιάστρια: «Με συγχωρείς ρε Αννίτα τώρα… Δεν ξέρεις πότε είναι του Αγίου Νικολάου και ήσουνα δέκα χρόνια με τον Καρβέλα»; Ήταν εκείνη η στιγμή που ήρθε η απάντηση-ερώτηση της Αννίτας που δεν περίμενε κανείς.

«Ο παρατατικός προς τι;», ρώτησε η παρουσιάστρια χαμογελώντας με νόημα. «Είσαι δέκα χρόνια με τον Καρβέλα και δεν ξέρεις πότε είναι του Αγίου Νικολάου;», διόρθωσε την ερώτηση του ο Νίκος Μουρατίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share