Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να ξυπνήσει τον κόσμο»

Υπερασπίστηκε το σύζυγό της η ηθοποιός

12 Οκτωβρίου 2021 16:15
Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να ξυπνήσει τον κόσμο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θεοφανία Παπαθωμά τοποθετήθηκε στο «Πρωινό» για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, με τη γνωστή ηθοποιό να σχολιάζει και την απόφασή του να κατέβει στην πολιτική, όπως και τη στάση του έναντι του κορωνοϊού και των εμβολίων.

Μάλιστα, η συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά ακολούθησε τα αυστηρά σχόλια που έκανε ο Βαγγέλης Περρής για τον Γρηγόρη Πετράκο και την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή.

Τα λόγια της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Πετράκο

«Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ.

Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο.

Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Ας αλλάξουμε όμως θέμα.

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, έστω και με rapid test. Δεν συμφωνώ. Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share