Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Εσύ με έβλεπες και ήξερες χωρίς λόγια...»

12 Οκτωβρίου 2021 11:02
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο με το οποίο συνεργαζόταν. Δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες τους στο facebook και τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Εσύ μου το έμαθες φίλε μου αυτό το τραγούδι όπως και πολλά άλλα. Εσύ με έβλεπες και ήξερες χωρίς λόγια τι και πως. Και εγώ τώρα δεν έχω λόγια για εσένα. Ας αφήσουμε και πάλι τα τραγούδια να μιλήσουν», έγραψε αποχαιρετώντας τον φίλο της Σωτήρη που έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη.

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έγκυος η τραγουδίστρια; Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες

Σύμφωνα με όσα είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” από το “The Voice” αποχωρεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη τη νέα σεζόν και στην θέση της ίσως δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν έχει κλείσει η συμφωνία ακόμη με τον Ατζούν οπότε... αναμένουμε!

Η κίνηση αυτή, μετά τα τόσα χρόνια της συμμετοχής της στο show, φούντωσε τις φήμες περί... κρυφής εγκυμοσύνης!

Συγκεκριμένα, η Σούλα Γκλάμορους, κάνοντας ένα "παιχνιδάκι" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της δώσουν μια... αποκλειστική είδηση! Μια από αυτές ήταν και... διαβάστε περισσότερα για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελεονώρας Ζοτγανέλης στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share