Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Μόλι, το σκυλί του Γιώργου Μαυρίδη!

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή!

12 Οκτωβρίου 2021 09:16
Πέθανε η Μόλι, το σκυλί του Γιώργου Μαυρίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος όπως ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, το αγαπημένο του σκυλάκι, η μικρή Μόλι έφυγε από την ζωή!

"Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου.

Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ.

Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν.

Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της εσφιγγα το χέρι και της φιλουσα το πρόσωπο ψυθιροζοντας πόσο την αγαπάω.

Καλό ταξίδι Πριτζηπεσσα μου!"

Δείτε την σπαρακτική του ανάρτηση στο Instagram:

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του στην παραλία

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του στην παραλία! Με έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο, ο παρουσιαστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την σύντροφο του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη την ώρα που απολάμβανε την παραλία. Ο παρουσιαστής και tattoo artist έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στη παραλία, με «συνεργούς» τα δύο σκυλιά τους, που δήθεν έφερναν τα μπαλάκια που τους πέταγε. Μέσα σε ένα από αυτά είχε κρύψει το δαχτυλίδι.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του βίντεο.

Η Κρίστη βλέποντας το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι του τένις που έφερε το σκυλάκι τους, και τον Γιώργο Μαυρίδη που της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός στην άμμο, έδειξε να ξαφνιάζεται, λέγοντας «δε μιλάς σοβαρά».

«Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Μαυρίδης για να λάβει την απάντηση εκείνης «Δεν το συζητώ».

Δείτε το βίντεο από την πρόταση γάμου

Γιώργος Μαυρίδης: Ο λόγος που «λάδωσε» τον φύλακα στο κρατητήριο στο Μεξικό

Ο Γιώργος Μαυρίδης φιλοξενήθηκε στο 11ο επεισόδιο του «Φανέλα by Gazzeta» καθώς ο ίδιος ήταν αρκετά αποκαλυπτικός και εξομολογήθηκε τί έγινε ακριβώς στα κρατητήρια στο αεροδρόμιο του Μεξικού. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη, την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε: «Το γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο είναι στα κρατητήρια του Μεξικό. Παίζαμε με τη Μπενφίκα στα προκριματικά του Champions League. Είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μετά από τέσσερις μέρες με τους φύλακες απ’ έξω και φτάσαμε να λαδώσουμε τον άνθρωπο για να βάλει στο Google το ματς».

Γιώργος Μαυρίδης μεξικό

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Το βάζει και ήμασταν στο 2-0. Το κάνουν αυτοί 2-1 και μόλις σφυρίζει τη λήξη… Δεν έχω πανηγυρίσει περισσότερο γκολ στη ζωή μου. Ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Μαυρίδη παρακάτω:

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαυρίδη για τα ναρκωτικά

Καλεσμένος στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις περιπέτειες που έχει ζήσει στα ταξίδια του εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα, έμεινε κυρίως στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο Μεξικό, όταν ειπώθηκε πως πήγε να περάσει ναρκωτικά στο Μεξικό.

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share