Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τέλος εποχής για τον Κρατερό Κατσούλη: Ανακοίνωσε την μεγάλη του απόφαση αμέσως μετά τον χωρισμό!

Αποκάλυψη τώρα!

12 Οκτωβρίου 2021 08:05
Τέλος εποχής για τον Κρατερό Κατσούλη: Ανακοίνωσε την μεγάλη του απόφαση αμέσως μετά τον χωρισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος στην καριέρα του ως παρουσιαστής βάζει ο Κρατερός Κατσούλης, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Ο Κρατερός Κατσούλης εμφανίστηκε χτες (11/10) στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», δίνοντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Νίκος Μουτσινάς, αποφεύγοντας να φέρει τον καλεσμένο του σε αμήχανη θέση, δεν τον ρώτησε για τα προσωπικά του. Ωστόσο, τον ρώτησε ποιοι λόγοι τον ώθησαν να απομακρυνθεί από την πρωινή ζώνη του STAR, εννοώντας από την εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου».

Δείτε όσα ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης:

«Εγώ από το Πρωινό τελείωσα λίγο νωρίτερα, γιατί παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν για να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, οπότε δεν είναι ότι είχα 2-3 μέρες γύρισμα. Είχα 20 μέρες γύρισμα και πολύ γλυκά με αποδέσμευσαν και πολύ τους ευχαριστώ», εξήγησε.

«Πρωινό δεν θα ξαναέκανα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο, ούτε σίριαλ», κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης.

"Δυστυχώς...": Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Κρατερός Κατσούλης!

Με μια λιτή ανακοίνωση στο προφίλ του στο Instagram ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε μια άσχημη εξέλιξη!

Συγκεκριμένα έχουμε αποκαλύψει πως ο πρώην σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου, μετά τον χωρισμό τους, έχει "φύγει" από την τηλεόραση και την επικαιρότητα και έχει στραφεί σ' άλλες δραστηριότητες! Μια από αυτές είναι το θέατρο, με την παράσταση "Ο Ραφτάκος των λέξεων" να ακυρώνεται!

Ο Κρατερός Κατσούλης, μέσα από μια λιτή ανακοίνωση, έκανε γνωστή την εξέλιξη αυτή στους ακόλουθούς του! Δείτε την σχετική ανακοίνωση παρακάτω στο Athensmagazine.gr!

Δυστυχώς: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Κρατερός Κατσούλης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share