Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το νέο σπίτι 3.000.000 ευρώ που αγόρασε ο Mr Jumbo στο Κολωνάκι. Το είχε Τούρκος μεγιστάνας

Παλάτι!

11 Οκτωβρίου 2021 13:41
Το νέο σπίτι 3.000.000 ευρώ που αγόρασε ο Mr Jumbo στο Κολωνάκι. Το είχε Τούρκος μεγιστάνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ισχυρός άνδρας της Jumbo αγόρασε την εντυπωσιακή 6όροφη κατοικία του Τούρκου μεγιστάνα που έχει «μπει» στον Αστέρα!

Λένε ότι ένα μυστικό παραμένει μυστικό όταν το ξέρουν μόνο δύο. Αν του μάθουν περισσότεροι είναι πλέον ζήτημα χρόνου να γίνει ευρύτερα γνωστό σε διάφορους κύκλους, πόσο μάλλον όταν αφορά μια αγορά ακινήτου στο Κολωνάκι, στην οποία εμπλέκονται δύο πολύ γνωστοί επιχειρηματίες. Ο πρώτος είναι ο Απόστολος Βακάκης ή Mr. Jumbo όπως τον αποκαλούν ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αγόρασε την εντυπωσιακή κατοικία του Φερίτ Σαχένκ της Dogus, γνωστός από τις επενδύσεις του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

Το νέο σπίτι 3.000.000 ευρώ που αγόρασε ο Mr Jumbo στο Κολωνάκι. Το είχε Τούρκος μεγιστάνας

Το ακίνητο που «άλλαξε» χέρια είναι μια εντυπωσιακή πολυκατοικία έξι ορόφων επί της οδού I.Γενναδίου., κατασκευασμένη με την αισθητική της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ’50 που ευνοούσε τα μεγάλα και άνετα οροφοδιαμερίσματα. Το παρασκήνιο της αγοροπωλησίας επιμένει ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Απόστολο Βακάκη και τον Φερίτ Σαχένκ, είχε ουκ ολίγες δυσκολίες, κυρίως σε ότι αφορούσε το τελικό τίμημα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας η εταιρία του οποίου to 2019 είχε είχε καθαράά κέρδη 151.100.000 ευρώ θεωρείται ένας από τους πλέον σκληρούς διαπραγματευτές στην αγορά. Έτσι παρόλο που ο βαθύπλουτος Τούρκος είχε δώσει 4.000.000 ευρώ πριν από πέντε χρόνια για να αγοράσει την συγκεκριμένη πολυκατοικία κατάφερε να την κάνει δίκή του με ένα τίμημα που έφτασε τα 3.000.000 ευρώ.

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι πιθανόν να έδωσε κάτι λιγότερο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Σαχένκ τους τελευταίους μήνες πουλάει συνέχεια ακίνητα και ξενοδοχεία που ανήκουν στη Dogus, επισήμως λόγω αναρδιάθρωσης του χαρτοφυλακίου της εταιρίας. Όπως έγινε γνωστό πριν από πέρυσι είχε ήδη μπει πωλητήριο σε κάποια εκπληκτικά ακίνητα που ανήκουν στον Τούρκο επιχειρηματία, όπως το ξενοδοχείο Capri Palace, η Villa Borghese στην Ρώμη και το Grand Hyatt στην Κωνσταντινούπολη. Άμεσος ενδιαφερόμενος για τα προαναφερθέντα είναι η Dubai Holding, η κρατική εταιρία επενδύσεων του Εμιράτου και σύμφωνα με πληροφορίες οι συνομιλίες είναι συνεχείς, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να κλείσει το deal.

Το νέο σπίτι 3.000.000 ευρώ που αγόρασε ο Mr Jumbo στο Κολωνάκι

Ο Φερίτ Σαχένκ πάντως ξεκαθάρισε πριν από λίγες εβδομάδες ότι δεν πρόκειται να πουλήσει τα ξενοδοχεία του στην Ελλάδα, δηλαδή το Hilton και το ποσοστό του στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ειδικά για το Hilton ακούστηκαν διάφορα όταν αναβλήθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης για την φετινή χρονιά, με το ύψος τους να ανέρχεται σε 50.000.000 ευρώ. Σε αυτό σύμφωνα με τον επιχειρηματία συνέβαλαν και οι θετικές επιδόσεις του ξενοδοχείου στο πλαίσιο της γενικότερης ανόδου του τουρισμού της Αθήνας. Σε ότι αφορά τον «Αστέρα Βουλιαγμένης» επισήμανε ότι θα είναι έτοιμος να ανοίξει το 2019, χωρίς όμως να προσδιορίσει ημερομηνίες ενώ δεν εισήλθε σε περισσότερες λεπτομέρειες του πρότζεκτ. Όσο για το ακίνητο-φιλέτο που είχε αγοράσει, θεώρησε σύμφωνα με το παρασκήνιο της πώλησης, ότι θα μπορούσε να πιάσει μια καλή τιμή, αφού βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Κολωνακίου και η θέα από το ρετιρέ είναι εκπληκτική.

Πηγή: newsauto.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share