Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου - Δύσκολες ώρες

Συγκίνησε με την αναφορά της στο πρόβλημα υγείας

11 Οκτωβρίου 2021 09:18
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου - Δύσκολες ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αναφέρθηκε στις δύσκολες προσωπικές της ώρες και την παρουσία της σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή του θέματος της Μαρίας Ηλιάκη που συνομίλησε με την Τίνα Μιχαηλίδου για τη σημασία που έχει το χαμόγελο στις δύσκολες στιγμές, η Κατερίνα Καραβάτου συγκίνηση με όσα είπε, μιλώντας πρόσφατα και για τον νέο άνδρα της ζωής της.

Η μαρτυρία της Κατερίνας Καραβάτου για την επίσκεψη στο νοσοκομείο

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Ούτε γίνεται ούτε και θα έχω την ψυχραιμία να πω πολλά.

Θέλω να πω όμως κάτι σε σχέση με τους ανθρώπους που δουλεύουν στα νοσοκομεία. Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου έβλεπα τις νοσηλεύτριες εκεί που μιλούσαν με τόση πολλή υπομονή και τέτοια γλύκα και βοηθούσαν κυρίες που είχαν ανάγκη και νοσηλεύονταν μαζί με την μητέρα μου.

Αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου, προσπαθώντας και γω με χαμόγελο και τους είπα «είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές».

Πραγματικά δύσκολο και μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα Μιχαηλίδου στο βίντεο και φαντάζομαι μέσα στην ψυχή όλων των ανθρώπων που είτε έχουν περάσει είτε περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Και μιας και το είπα αυτό, να αναφέρω πως είναι στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εκεί, στην Γ’ Παθολογική. Πραγματικά μπράβο τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share