Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το τραύμα της Κατερίνας Καινούργιου από το παρελθόν της που την «τσακίζει»

Αποκαλύψεις από την παρουσιάστρια

10 Οκτωβρίου 2021 13:20
Το τραύμα της Κατερίνας Καινούργιου από το παρελθόν της που την «τσακίζει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές ήταν οι εξομολόγήσεις που έγιναν αυτή την εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα. Σε μία εξ αυτών προέβη και η Κατερίνα Καινούριου, η οποία αποκάλυψε το παιδικό της τραύμα. Όταν ήταν μικρή κατουρήθηκε στην τάξη και η δασκάλα την έβαλε δίπλα στο καλοριφέρ για να στεγνώσει! Παράλληλα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού που θέλει να αποκτήσει.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου κυνηγούσε την Ελένη Ράντου επί δύο χρόνια μέχρι να καταφέρει να την ρίξει στην αγκαλιά του. Ζόρικα τα πράγματα για την Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία πάει με το κινητό της ακόμα και στην τουαλέτα.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε πως έχει κάνει πολλά one night stands και πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Το αγαπημένο τραγούδι «Μου έλειψες πολύ» του Πέτρου Ιακωβίδη είναι εμπνευσμένο από την κλασική ρομαντική ταινία «Το Ημερολόγιο».

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει ένα φίλο γκαντέμη και κάθε φορά που πάει να τον ακούσει στο μαγαζί συμβαίνουν ευτράπελα.

«Είχα μια επώδυνη αποβολή»: Σε κατάσταση σοκ η Κατερίνα Καινούργιου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Σταματίνα Μυτιληναίου, η πρώην παίκτρια του GNTM η οποία συμμετέχει στην σειρά Άγριες Μέλισσες με ρόλο έκπληξη. Μεταξύ άλλων, το μοντέλο συγκίνησε με την αποκάλυψη της πως είχε μια επώδυνη αποβολή.

«Με τον άνδρα μου έχουμε 30 χρόνια διαφορά. Πάντα μού άρεσαν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share