Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαρμόσυνα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που θέλει να αποκτήσει

Ξετρελαμένη η παρουσιάστρια!

9 Οκτωβρίου 2021 18:11
Χαρμόσυνα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που θέλει να αποκτήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μανούλα θέλει να γίνει η Κατερίνα Καινούργιου και αυτό δεν κρύβεται!

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εξομολογήθηκε ότι θέλει να αποκτήσει ένα μωράκι, αποκαλύπτοντας συγκεκριμένα πως θέλει να αποκτήσει αγοράκι.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Κι εγώ θέλω να κάνω παιδάκι. Ένα αγοράκι θέλω. Ενώ στην αρχή έλεγα να κάνω κοριτσάκι και να το ντύνω και τα λοιπά, έχω πάθει έρωτα με τα αγόρια. Βλέπω το δέσιμο που έχουν με τη μαμά και λιώνω". Ενώ μεγάλο δίλημμα για την Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη;

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας» – Απίστευτη ατάκα από την Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή τη συνέντευξη του Πάρη Σκαρτσολιά στην εκπομπή της και τα λόγια του για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή, η Κατερίνα Καινούργιου «απασφάλισε» και «θύμα» της ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξέφρασε την άποψή της στον συνεργάτη της ότι θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς κι εκείνος με τη σειρά του, απάντησε θετικά τονίζοντας ότι «είναι πολύ ωραίο αυτό που έχεις να το δίνεις».

«Είμαι έτοιμος. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και αποκάλυψε ότι θα ήθελε ένα κοριτσάκι στη ζωή του.

Τότε η Κατερίνα, επίσης έτοιμη να γίνει μητέρα, τον άφησε άφωνο με την ατάκα της. «Αν αποειδούμε θες να κάνουμε μαζί ένα;» του είπε με πολύ χιούμορ φυσικά.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share