Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτοιμη να γίνει μανούλα η Ηλιάννα Παπαγεωργίου!

«Ο Snik θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς!»

9 Οκτωβρίου 2021 13:48
Έτοιμη να γίνει μανούλα η Ηλιάννα Παπαγεωργίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απόσπασμα από τη νέα συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο περιοδικό «ΟΚ!» προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day και είδαμε δηλώσεις της παρουσιάστριας για τη σχέση της με τον Snik. Παράλληλα, δείτε τα μυστικά της δίαιτας που έκαναν ακαταμάχητη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Ό,τι και αν συμβαίνει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία απέφυγε να απαντήσει αν είναι και πάλι μαζί λέγοντας, «Επόμενη ερώτηση».

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε μάλιστα, για τον λόγο που δεν απαντά ξεκάθαρα και αν η κατάσταση μεταξύ τους είναι περίπλοκη είπε: «Δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια».

Η Ηλιάνα δε δίστασε να σχολιάσει και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο γνωστός τράπερ για εκείνη στις οποίες είχε αναφέρει ότι θα γινόταν πολύ καλή μαμά.

«Ο Δημήτρης δε λέει ψέματα, θα γινόμουν πολύ καλή μαμά. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share