Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Ήμουν βαριά...» - Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

9 Οκτωβρίου 2021 10:54
Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Ήμουν βαριά...» - Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία και τον φωτισμό του συντριβανιού της Ομόνοιας έκανε μια δημόσια εξομολόγηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ στο πλευρό του στέκεται και η Σία Κοσιώνη. Ενώ, σούσουρο επικράτησε προ ημερών με τη Σία Κοσιώνη, η οποία έκανε κάτι, που άφησε με ανοικτό το στόμα τον, περήφανο σύζυγο, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Μπακογιάννης αποκάλυψε πως όταν ήταν μαθητής Δημοτικού, έκανε εξετάσεις που έδειξαν πως ήταν «βαριά δυσλεκτικός».

Η ανάρτηση του:

«Και μια προσωπική ιστορία, σήμερα που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία. Φωτίσαμε και το συντριβάνι της Ομόνοιας.

Στο Δημοτικό ήμουν, κατά βάση, ένας κακός μαθητής. Στην απελπισία της, η μάνα μου για να ανακαλύψει γιατί δυσκολευόμουν τόσο, μου έκανε τότε διάφορες εξετάσεις που απέδειξαν ότι ήμουν βαριά δυσλεκτικός.

Έκτοτε, και με την κατάλληλη αντιμετώπιση, τελείωσα το σχολείο με καλούς βαθμούς, σπούδασα σε πανεπιστήμια υψηλών απαιτήσεων και κατάφερα να έχω Διδακτορικό.

Σε όλους εσάς που ακούτε ότι το παιδί σας είναι δυσλεκτικό και τρομάζετε, ένα έχω να πω με όλη μου τη δύναμη: τίποτα δεν σταματάει τα παιδιά σας από το σπουδαίο μέλλον που έχουν μπροστά τους και αξίζουν. Αρκεί να γίνει η προσπάθεια. Πρώτα της οικογένειας και μετά του παιδιού.

Η Δυσλεξία δεν είναι αρρώστια, είναι συνθήκη. Απελευθερώστε τα παιδιά σας, από το βάρος αυτό, κάνοντας απλώς τη κατάλληλη διάγνωση.

Και σε όλους τους μικρούς δυσλεκτικούς εκεί έξω, προτείνω μια σύγχρονη εκδοχή αυτού που μου έκανε η μάνα μου: κάντε google με τους σπουδαίους δυσλεκτικούς αυτού του κόσμου.

Θα εκπλαγείτε!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share