Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποιος Μπισμπίκης; Η αδημοσίευτη φωτογραφία της 52χρονης Δέσποινας Βανδή με καυτό μαγιό πλάι σε νεαρό ηθοποιό

Φουλ ανανεωμένη η τραγουδίστρια προκαλεί... πανικό

9 Οκτωβρίου 2021 09:05
Ποιος Μπισμπίκης; Η αδημοσίευτη φωτογραφία της 52χρονης Δέσποινας Βανδή με καυτό μαγιό πλάι σε νεαρό ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος Βασίλης Μπισμπίκης; Στο «φως» ήρθε μία αδημοσίευτη φωτογραφία της 52χρονης Δέσποινας Βανδή με καυτό μαγιό πλάι σε νεαρό ηθοποιό! Η τραγουδίστρια συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στην Κύπρο και είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του «J2US» ενώ προσωπικά όπως είδαμε σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της και αυτό δεν κρύβεται. Ο καλός της φίλος και ηθοποιός Δημήτρης Γαλάνης πόσταρε φωτογραφία τους στο instagram από το καλοκαίρι και αναστάτωσε τους followers καθώς βλέπουμε τη τραγουδίστρια να ποζάρει με σέξι μπικίνι μαγιό.

Δέσποινα Βανδή και Δημήτρης Γαλάνης

Στα 52 της διατηρεί θανατηφόρο κορμί καθώς προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά!

Ποια Δέσποινα Βανδή; Η άγνωστη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με την Ελένη Μενεγάκη;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ωστόσο άλλοι είναι οι λόγοι που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει το όνομά του να φιγουράρει παντού.

Ο λόγος για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν έμεινε κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού στο διαδίκτυο.

Μπισμπίκης Μενεγάκη

Παρ' όλα αυτά, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως συνδέεται με έναν διαφορετικό τρόπο και με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Ποιος είναι αυτός;

Τα δύο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας shovbiz φαίνεται πως μοιράζονται την ίδια μέρα γενεθλίων, καθώς γεννήθηκαν στις 29 Οκτωβρίου και ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού. Ωστόσο οι δυο τους έχουν 8 χρόνια διαφορά, αφού η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε το 1969 και ο ηθοποιός το 1977.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share