Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μποσταντζόγλου για σεξουαλικές κακοποιήσεις: «Μακάρι να ξεβρωμίσει ο τόπος»

Τα είπε έξω από τα δόντια

8 Οκτωβρίου 2021 18:46
Μποσταντζόγλου για σεξουαλικές κακοποιήσεις: «Μακάρι να ξεβρωμίσει ο τόπος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την θεατρική παράσταση «Η Ιστορία του Τζέρι και του Πίτερ», που θα ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Με αφορμή τον ρόλο του, σχολίασε δηκτικά ηθοποιούς που παίζουν ρόλους που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να κάνεις την 20άρα ή να έχεις παιδί τριών ετών», είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μιλώντας για τις καταγγελίες για ανθρώπους του Θεάτρου και όσα έχουν υποστηρίξει για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε «μου προκαλούν ανησυχία. Είναι πολύ κακή συγκυρία. Είναι καλό αυτό που έγινε για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Δεν θέλω αν είναι οι άλλοι κάτω, να τους πατάω στο κεφάλι. Αλλά και αυτοί έκαναν πράγματα σε παιδάκια, οπότε ίσως δικαιολογούμαι να τους πατήσω».

Όπως συμπλήρωσε ο ηθοποιός, «ειχε μονιμοποιηθεί μια διαστροφή και μια ασυδοσία κάθε θιασάρχη σε όλα. Ο δυνατός έχει εξουσία και κάνει ότι θέλει».

Ακόμη, αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο στα ριάλιτι και σε όσους τα παράγουν ή συμμετέχουν σε αυτά.

Γιάννης Μποσταντζόγλου: "Ψιλό...σάπιος!" - Αποκαλύπτει την ηλικία του!

Ο ηθοποιός με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή, διαθέτει εκτός από απίστευτο ταλέντο και αστείρευτο χιούμορ!

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αποκάλυψε την ηλικία του και τρόλαρε τον εαυτό του προκαλώντας γέλια!

Στην εκπομπή "Τι λέει;", ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φωνή του αλλά και στην πραγματική του ηλικία.

"Όχι δεν είχα πάντα αυτή τη φωνή, είχα πολύ λεπτή φωνή. Ντρεπόμουν, γέλαγαν τα παιδιά όταν μίλαγα!" αποκάλυψε ο ηθοποιός για την φωνή του.

Πόσο χρονών όμως είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου; "Είμαι 68 ετών. Δεν είναι ο ίδιος Μποστατζόγλου είναι ψιλοσάπιος!" είπε!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share