Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Πασίγνωστος τραγουδιστής «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού – «Είναι πρόβλημά της…»

«Δεν ξέρω γιατί το πήρε τόσο σοβαρά η κ. Γερμανού...»

7 Οκτωβρίου 2021 17:11
Πασίγνωστος τραγουδιστής «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού – «Είναι πρόβλημά της…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα ξεκίνησαν… με μια συνέντευξη του τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά, στον Κώστα Τσουρό τον περασμένο Φεβρουάριο, για την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Είμαι και με τις δύο τις πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει αν δεν κουνήσεις την ουρά σου δεν… Και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αυτού του είδους οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιέσουν. Δεν περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς, πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Σκέψου εμένα σαν πατέρα στην κόρη μου να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έκανα ό,τι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας. Να τον πάρω από το αφτί και να γίνει αυτό που δεν πρέπει να γίνει. Είναι σίγουρο όμως; Αλλά και γιατί να μην είναι σίγουρο; Αφού βγαίνει και το λέει δημόσια. Γιατί να εκτεθεί; Άρα είναι αλήθεια».

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού, τότε, είχε σχολιάσει: «Έχω συγχυστεί πάρα πολύ με αυτή τη συνέντευξη. Ο κύριος Μελάς είναι πατέρας κόρης. Δεν κάνει να τα λέτε αυτά κ. Μελά γιατί έχετε κορούλα. Δηλαδή αν αύριο πάει κάποιος και την πέσει άσχημα στην κορούλα σας, να την ενοχλήσει με τη βία, και μετά του ζητήσετε εσείς τον λόγο και αυτός σας απαντήσει: «Τα ‘θελε η κορούλα σου Ζαφείρη μου, κουνούσε την ουρίτσα της». Πώς θα νιώσετε εσείς; Δεν είναι ωραίο να τα λέμε αυτά τα πράγματα».

«Με πίκρανε…»

Οκτώ μήνες μετά, ο Ζαφείρης Μελάς ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα, από την εκπομπή Breakfast@Star, δήλωσε: «Όχι, δεν μιλήσαμε με την κα. Γερμανού, δεν έτυχε. Με πίκρανε γιατί πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Εγώ αλλιώς το έθεσα και αλλιώς το παρουσίασαν» είπε.

«Δεν ξέρω γιατί το πήρε τόσο σοβαρά η κ. Γερμανού. Αλλά εντάξει μωρέ, δικαίωμά της, πρόβλημά της να το πάρει όπως θέλει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share