Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Μενούνος: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της στον Άκοβο Αρκαδίας

Ξεχωριστή μέρα για την ίδια

7 Οκτωβρίου 2021 16:22
Μαρία Μενούνος: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της στον Άκοβο Αρκαδίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την επέτειο των τριών ετών από τον γάμο της με τον Keven Undergaro η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος ανήρτησε στιγμιότυπα από την ξεχωριστή της ημέρα, εξηγώντας πως το ζευγάρι ήθελε να έχει 4 κουμπάρους.

Ειδικότερα, η Menounos ανέβασε διάφορα βίντεο με τον πατέρα της και τη μητέρα της, την οποία έχασε πριν από λίγους μήνες ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, αλλά και τους φίλους της στη διάρκεια της δεξίωσης, αλλά και πριν από αυτή.

Τι της ψιθύρισε η μητέρα της στο γάμο

«Πήρε μόνο 20 χρόνια για να το κάνουμε (σ.σ. εννοεί τον γάμο). Και το γεγονός πως και οι δυο μου γονείς είχαν τη δυνατότητα να είναι εκεί και να γιορτάσουν και να βιώσουν την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους τους κουμπάρους μας Σωτήρη, Δημήτρη, Μαριέττα, Λέοντα (η δική μας βερσιόν του best man/maid of honor – και ναι θέλαμε 4) για όλα όσα έκαναν για να κάνουν αυτή την ημέρα τόσο ξεχωριστή».

«Αν αναρωτιέστε τι μου ψιθύρισε η μαμά μου στα ελληνικά, μου είπε πως αν τη δω να κλαίει, είναι δάκρυα χαράς. Δύσκολο να το βλέπω τώρα, όμως, είμαι ευγνώμων που μοιραστήκαμε αυτή τη στιγμή». Το ζευγάρι πέρα από τη θρησκευτική τελετή στην Ελλάδα, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2017 on camera με τον παρουσιαστή Steve Harvey να έχει το ρόλο του τελετάρχη στο γάμο τους.

Στην τελετή που έγινε στον Άκοβο, στη Φαλαισία της Αρκαδίας, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι και το πέπλο από μεταξωτό τούλι με λουλούδια, εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, της Σίλιας Κριθαριώτη.

Επίθεση με βιτριόλι: Το ποσό που έδωσε η Μαρία Μενούνος για να βοηθήσει την 34χρονη Ιωάννα (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Το ποσό των 1.000 δολαρίων διέθεσε η διάσημη ηθοποιός, Μαρία Μενούνος για τη στήριξη του αγώνα που δίνεται για την νεαρή Ιωάννα, την κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάρτιο από μια άγνωστη γυναίκα που είχε στήσει ενέδρα έξω από την εργασία της.

Η Μαρία Μενούνος πληροφορήθηκε για τον παγκόσμιο έρανο μέσω της πλατφόρμας GoFundMe που «τρέχει» ώστε να ενισχυθούν τα έξοδα και ο μαραθώνιος των χειρουργείων που χρειάζονται για την αποκατάστασή της.

Μέσω της παγκοσμίως αναγνωρισμένης πλατφόρμας GoFundme και με το σύνθημα Help for Ioanna, η Αννίτα Ναθαναήλ έδωσε το έναυσμα προκειμένου να αρχίσει ένας μαραθώνιος αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης της Ιωάννας.

«Μία εκστρατεία αγάπης για την Ιωάννα μας! 7 μήνες μετά την τραγική επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα εξακολουθεί να δίνει μια σκληρή μάχη. Όμως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή της. Μια μικρή συνεισφορά, έστω και από 5 ευρώ από τον καθένα μας μπορούν να επισπεύσουν την ίασή της και να την κάνουν να νιώσει την αγάπη και τη στήριξη που τόσο έχει ανάγκη!» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η Αννίτα Ναθαναήλ.

Επίθεση με βιτριόλι: «Στο 94% του προσώπου της φέρει εγκαύματα... Λείπουν μέλη από το πρόσωπο της» (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Εδώ και λίγο καιρό, η Αννίτα Ναθαναήλ έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης της Ιωάννας, ενώ έκανε και αποκαλύψεις-σοκ για την κατάσταση της υγείας της.

Η επιχειρηματίας και πρώην παρουσιάστρια έχει έρθει σε επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της. Όπως είπε, η Ιωάννα πρέπει να κάνει ακόμη αρκετές επεμβάσεις αποκατάστασης τόσο για το αισθητικό όσο και για το λειτουργικό κομμάτι του προσώπου της. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση του λειτουργικού κομματιού.

Ωστόσο, η μονάδα που νοσηλευόταν η 34χρονη στο Θριάσιο έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid-19. Έτσι, τα χειρουργεία της έχουν σταματήσει. Εξάλλου, η Ιωάννα πρέπει να πάει στο εξωτερικό για περαιτέρω εξετάσεις και επεμβάσεις.

Η Αννίτα Ναθαναήλ εξήγησε ότι λείπουν κάποια μέλη από το πρόσωπο της Ιωάννας και έτσι επηρεάζεται τόσο η όρασή της όσο και η κίνησή της.

Στο 94% του προσώπου της φέρει εγκαύματα και έχει καταστραφεί το δέρμα της και οι ιστοί κάτω από αυτό. Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δέρμα από άλλα σημεία του σώματός της για να αποκαταστήσουν το πρόσωπό της.

Όσον αφορά στην ψυχολογική της κατάσταση, είναι χαρούμενη που γίνεται κάτι για εκείνη και προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της. Παράλληλα, ο περίγυρός της την παροτρύνει να σκεφτεί το επόμενο της βήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share