Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Τόνι Σφήνο: Υποχώρησε η εξέδρα ενώ τραγουδούσε (Video)

Το μήνυμά του

7 Οκτωβρίου 2021 08:49
Σοκαριστικό ατύχημα για τον Τόνι Σφήνο: Υποχώρησε η εξέδρα ενώ τραγουδούσε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόνι Σφήνος την ώρα που τραγουδούσε είχε ένα ατύχημα, που ευτυχώς έληξε χωρίς μεγαλύτερη περιπέτεια. Υποχώρησε η εξέδρα πάνω στην οποία βρισκόταν μαζί με ένα ακόμη άτομο και βρέθηκε κάτω!

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και ο Τόνι Σφήνος σχολίασε το ατύχημα με τον γνωστό χιουμοριστικό του τρόπο. Παράλληλα, κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον Πασχάλη.

Ήταν άλλωστε ο ίδιος που «ανέβασε» το βίντεο στο instagram, γράφοντας:

«Μάγια του Γιοκαρίνη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακούστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδάνε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών ρίχτερ ευτυχώς χωρίς θύματα γιατί οι σωστοί οι ντόμπροι καλλιτέχναι μένουν πάντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές

Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους: όχι αναπηδήσεις και ξαπλώματα σε εντόνους ρυθμούς συντονισμού πάνω σε μάρμαρα Καρύστου, σε πλακοστρώσεις και αγκωνάρια καθώς και σε αετώματα.

Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες, σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρώσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιάζετε σε ανισόπεδα τραπέζια και καρέκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφύγετε τις σφήνες που έχουν μόνο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλέξτε Σφήνο για μόνιμο και σταθερό κράτημα

Γιατί ο Σφήνος ξέρει και να κρατά την κατακόρυφο..!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share