Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μητέρα για πρώτη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια;

Τι αποκάλυψε η ίδια;

7 Οκτωβρίου 2021 08:02
Μητέρα για πρώτη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aν και δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, η Ζέτα Μακρυπούλια εξέφρασε την επιθυμία της σε συνέντευξή της στο «Down Town» Κύπρου να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια.

«Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Φαντάζομαι ότι θα γίνω μητέρα κάποια στιγμή. Αλλά δεν είναι αυτό κάτι που με αγχώνει ή με πιέζει να το κάνω αύριο κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός η οποία αυτήν περίοδο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην θεατρική επιτυχία «Ήρθες και θα μείνεις!».

Με αφορμή λοιπόν τον τίτλο της παράστασης, η Ζέτα απάντησε στο αν έτυχε ποτέ να γνωρίσει κάποιον και να πει μέσα της ότι «αυτός ήρθε για να μείνει στη ζωή της».

Μητέρα για πρώτη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια;

«Σαφώς και το έχω πει! Ο χρόνος το δείχνει αυτό. Έτυχε, λοιπόν, να το δω και να το καταλάβω στην πορεία. Αντιλαμβάνεσαι τους λόγους που έρχεται ο καθένας στο δρόμο σου» είπε.

Όσο για το εάν τη φοβίζει ο χρόνος και οι αλλαγές που προκαλεί;

«Υπάρχουν φορές που με πιάνουν ανασφάλειες, αλλά αυτό δε γίνεται όταν ξυπνάω το πρωί και κοιτάζομαι στον καθρέφτη, όσο όταν πέσει στα χέρια μου καμιά φωτογραφία που παραπέμπει σε δέκα ή δεκαπέντε χρόνια πριν (χαμογελάει). Εκεί λίγο κάτι παθαίνω και καταλαβαίνω την αλλαγή του “δεν είμαι όπως τότε”»

Παλάτι: Αυτή είναι η σπιταρόνα 500.000 ευρώ όπου ξεπερνά τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, ξεπερνώντας έναν χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ύστερα από 12 χρόνια κοινής συνύπαρξης, με την ίδια να έχει βρει το μέρος, που θα τη στεγάσει ύστερα από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχθηκε, άλλωστε, πως το καλοκαίρι της είναι ξεχωριστό, αλλά η ζωή, όπως λένε, συνεχίζεται. Στα επαγγελματικά της, άλλωστε, είναι καταξιωμένη και στις δύο ιδιότητες, με το «Ρουκ Ζουκ» ειδικά να κάνει μεγάλη εντύπωση, όντας στην πέμπτη του σεζόν.

Το φοβερό σπίτι όπου η Ζέτα ξεπερνά τον χωρισμό της

Όλα αυτή η επιτυχία είναι λογικό να έχει εξαργυρωθεί μερικώς και στην προσωπική της ζωή, όπως και στα περιουσιακά της. Η Ζέτα, λοιπόν, περνά τις δικές της στιγμές σε ένα πραγματικό παλάτι, μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη.

Το σπίτι της στον Κεραμεικό κοστίζει γύρω στα 500.000 ευρώ, όπως αναφέρει το «Yes Magazine» και είναι ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίσμα, όπου η Μακρυπούλια έχει βρει την ησυχία της.

Ζέτα Μακρυπούλια σπίτι στον Κεραμεικό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share