Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mad Clip: Έξω φρενών ο παππούς του ράπερ για την φωτογραφία από το νεκροτομείο

«Απαράδεκτα πράγματα»

6 Οκτωβρίου 2021 17:20
Mad Clip: Έξω φρενών ο παππούς του ράπερ για την φωτογραφία από το νεκροτομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τη διαρροή φωτογραφίας του Mad Clip από το νεκροτομείο ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της τετάρτης στον Alpha. Μια αδιανόητη πράξη η οποία εξόργισε τον παππού του αδικοχαμένου ράπερ ο οποίος και μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή.

Η οικογένεια του Mad Clip είναι εξαγριωμένη και ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιάνθρωποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει τον νεκρό εγγονό μας στο νεκροτομείο. Είναι απαράδεκτα πράγματα» τόνισε ο παππούς του Mad Clip στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν ξέρω αν φυλάσσεται (ο χώρος) ή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά ο γιος μου μού είπε ότι έχει βάλει τον δικηγόρο να ασχοληθεί».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share