Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θανάσης Πατριαρχέας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν σοκαριστικό, μέχρι την τελευταία μέρα του μιλούσα στον πληθυντικό»

«Πού ήμουν; Τι έγινε;»

6 Οκτωβρίου 2021 15:46
Θανάσης Πατριαρχέας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν σοκαριστικό, μέχρι την τελευταία μέρα του μιλούσα στον πληθυντικό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε για όλα στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Άννα Ζηρδέλη. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από τη σειρά του Alpha, Σασμός.

«Τα έχετε δει και τα έχει δει όλος ο κόσμος, τι σειρά είναι και τι ηθοποιοί παίζουν», ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας για τον Σασμό.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις επαναλήψεις των σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούν ηθοποιοί που κατηγορούνται για κακοποίηση: «Αυτοί που έχουν κάνει διάφορα άσχημα πράγματα πρέπει να αποκλειστούν. Από την άλλη, είναι 400 άτομα ακόμα που έχουν δουλέψει και ξαφνικά τους κόβεται ένα κομμάτι της επιβίωσής του. Νομίζω ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να κοπούν».

Όσο για τη γνωριμία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο Θανάσης Πατριαρχέας δήλωσε: «Για μένα όλο αυτό ήταν σοκαριστικό, μέχρι και την τελευταία μέρα του μιλούσα στον πληθυντικό, δεν μίλησα ποτέ στον ενικό και ξαφνικά γίνεται αυτό, σκάει όλο αυτό και λέω: “Πού ήμουν; Τι έγινε;” και ακούστηκαν διάφοροι άνθρωποι που λέγανε: “Όλοι ξέραμε”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share