Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πατέρας ξανά ο Μάρκος Σεφερλής - Σε πελάγη ευτυχίας η Έλενα Τσαβαλιά!

Τρισευτυχισμένοι!

6 Οκτωβρίου 2021 14:26
Πατέρας ξανά ο Μάρκος Σεφερλής - Σε πελάγη ευτυχίας η Έλενα Τσαβαλιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώθηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με σκοπό την οικονομική συμπαράσταση και ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιάννη Βολιώτη.

Συγκεκριμένα, ο μικρός Γιαννάκης, δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση. Με τον τιτάνιο αγώνα της οικογένειάς του, ο μικρός ήδη έχει υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να βελτιωθεί η κινητικότητά του και να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του «Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων», με υπεύθυνο τον Αντώνη Γλύκα, στην οποία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της ομάδας που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου και θα συμμετέχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με την επιθυμία και τη δυνατότητά του, για τον ευγενή αυτό σκοπό. Η επιτροπή που έχει οριστεί θα καταμετρήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το καταθέσει στο λογαριασμό της οικογένειας.

Επιπρόσθετα, όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει την οικονομική του στήριξη απευθείας στο λογαριασμό που υπάρχει στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Βολιώτης Ιωάννης Μάρκος του Δημητρίου, στο ΙΒΑΝ: GR0201108620000086200100492.

Τη στήριξή του στην φιλανθρωπική εκδήλωση έχει εκφράσει και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, μέσω σχετικής ανάρτησης – κοινοποίησης στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

❣ 🤝 Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στηρίζουμε 🤝 ❣ 📌 Την Τετάρτη 29/09/2021...

Posted by Δήμος Αγίου Δημητρίου on Friday, September 24, 2021
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share