Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

«Αρρωστήσαμε...» - Η κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη, Θάλεια Ματίκα, «κατακεραύνωσε» τον ηθοποιό

«Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ»

6 Οκτωβρίου 2021 09:08
«Αρρωστήσαμε...» - Η κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη, Θάλεια Ματίκα, «κατακεραύνωσε» τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Θάλεια Ματίκα, η οποία «κατακεραύνωσε» τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη. Ενώ, η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε ότι ο πελάτης της είναι αθώος και ότι αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο.

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κουμπάρος σας. Σας έχει στοιχίσει όλο αυτό;

«Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε.

Θάλεια Ματίκα

Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ. Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;»

«Χείμαρρος» ο Ορέστης Τζιόβας για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Μιλάμε για δύο πολύ αλαζονικά άτομα»

Συνέντευξη στην «Real Life» παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονταν μέχρι να καταλήξουν στην φυλακή.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα

«Και οι δυο προφυλακισμένοι δε πληρώνουν τόσο τα ίδια τους τα αδικήματα, όσο την αλαζονεία τους. Μιλάμε για δυο πολύ αλαζονικά άτομα. Στις διαπροσωπικές σχέσεις, συχνά οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια. Το λέω για όλη την κοινωνία αυτό. Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.

Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος»

Τα όρια καμιά φορά είναι και δυσδιάκριτα, δεν είναι ακριβείας. Πότε το φλερτ αρχίσει να γίνεται παρενόχληση; Και φυσικά δε προσπαθώ να καλύψω κανενός τα ατοπήματα. Το φλερτ εμπεριέχει το στοιχεί της διεκδίκησης. Διεκδικείς έναν άνθρωπο ερωτικά.

«Σε καμία περίπτωση δεν τους υπερασπίζομαι»

Για εμένα προσωπικά, τα όρια δεν είναι δυσδιάκριτα. Μπορώ να αντιληφθώ πότε τα ξεπερνάω. Τα όρια αυτά καθαυτά, όμως, είναι υποκειμενικά.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έκαναν πράγματα, εγώ τα έχω ακούσει και από αλλού. Η γενική κατακραυγή και το συντονισμένο κίνημα εναντίον τους έχουν να κάνουν κυρίως με την αλαζονεία τους, η οποία τους οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Χρειάζεται ένα επίπεδο, μόρφωση και καλλιέργεια για να μπορείς να θέσεις όρια. Σε καμία περίπτωση δε τους υπερασπίζομαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share