Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Γιατί έχει δύο επίθετα; Ο θάνατος της μητέρας της

Η άγνωστη τραγωδία της ζωής της!

5 Οκτωβρίου 2021 22:25
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Γιατί έχει δύο επίθετα; Ο θάνατος της μητέρας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Σασμός” και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την ερμηνεία της.

Στο “Σασμό” βλέπουμε την όμορφη Αργυρώ Βρουλακή με το πάντα μελαγχολικό βλέμμα και τον δυναμικό χαρακτήρα να μην έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο του πατέρα της. Όταν εκείνος δολοφονήθηκε, η Αργυρώ ήταν πολύ μικρή και το γεγονός αυτό τη σημάδεψε τόσο, μέχρι που έχασε τη μιλιά της και αποφάσισε να φύγει για πάνω από 20 χρόνια σε συγγενείς στην Αυστραλία.

Όταν μετά από τόση μεγάλη απουσία αποφασίζει να επιστρέψει να δει τους δικούς της, σ’ ένα πολύβουο διεθνές αεροδρόμιο συναντά τον Αστέρη και ο μεταξύ τους έρωτας είναι κεραυνοβόλος όσο και μοιραίος αφού είναι ο μόνος που δεν έπρεπε να ερωτευτεί.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο θάνατος της μητέρας της που την στιγματίζει!

Ποια είναι όμως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη;

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι μεγαλωμένη στο Νέο Βουτζά. Από πολύ μικρή ήρθε αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας αφού στα 16 της, η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Η απώλεια αυτή για τη νεαρή τότε Χριστίνα ήταν τεράστια και μάλιστα έγινε ένας από τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει το μπαλέτο μιας και όπως έχει αποκαλύψει το είχε συνδέσει μαζί της. Εκτός από το να σταματήσει το μπαλέτο όμως, πήρε ακόμη μια απόφαση, να κρατήσει το επίθετό της.

“Το Φαμέλη είναι το επίθετο της μητέρας μου και όταν την έχασα αποφάσισα να το κρατήσω. Ήμουν 16 χρόνων όταν την έχασα και ήθελα να την κουβαλάω μαζί μου” έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.Το μικρόβιο της υποκριτικής είχε μπει μέσα της από νωρίς. Μαθήτρια καλλιτεχνικού σχολείου και σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που ζούσε μέσα στην Τέχνη, για εκείνη ήταν ξεκάθαρος ο δρόμος που θα ακολουθούσε.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο θάνατος της μητέρας της που την στιγματίζει!

Το 2014 τελείωση τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολου Κουν. Τα πράγματα όμως στην αρχή δεν ήταν τόσο εύκολο αφού δυσκολεύτηκε πολύ να βρει δουλειά για αυτό και αναγκάστηκε να κάνει άλλα επαγγέλματα όπως αυτό της σερβιτόρας.

Μάλιστα, πριν της γίνει η πρόταση για τη σειρά “Η ζωή εν τάφω” είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Το πάθος της όμως για τη δουλειά της και το γεγονός πως όταν βρισκόταν μακριά από το θέατρο αισθανόταν ελλιπής την έκανε να επιμείνει και τελικά να τα καταφέρει.

Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο είναι εξίσου λαμπρή ενώ το κοινό την γνώρισε κυρίως μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. Ωστόσο όλοι οι ρόλοι που είχε μέχρι και τις Άγριες Μέλισσες αφορούσαν ήρωες άλλης εποχής. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που η ίδια αποδίδει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο θάνατος της μητέρας της που την στιγματίζει!

“Συμμετείχα στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», που διαδραματιζόταν το 1942. θέ­λοντας και μη, μετά κάπως στιγματίζεσαι. Αν κάνεις την αρ­χή, μετά σε παίρνουν για αντίστοιχους ρόλους. Μετά έκα­να τη σειρά «Η ζωή εν τάφω» και τώρα τις «Άγριες Μέλισσες», που είναι δουλειές που μου αρέσουν πάρα πολύ. Δεν θα έλεγα ποτέ όχι για να μη στιγματιστώ. Και στην Ελλάδα, που δεν γίνονται πολλές δουλειές, δεν λες και εύκολα όχι, πόσω μάλλον σε μία καλή δουλειά. Μάλλον έχω ένα φιζίκ τέτοιο, διαχρονικό, που παραπέμπει και σε άλλες εποχές” είχε πει η ίδια.
Το καλοκαίρι του 2018 ήταν μια επίσης πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη αφού η φωτιά στο Μάτι λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή τόσο σε εκείνη όσο και την οικογένειά της.

“Έχω ζήσει πολλές φωτιές στο Νέο Βουτζά. Πάντα πηγαίναμε στο Μάτι για ασφάλεια. Δεν υπήρχαν stand by πυροσβεστικά. Είναι τρομερό το ότι πέρασε τη Μαραθώνος. Για 2 λεπτά δεν καήκαμε οικογενειακώς. Σωθήκαμε επειδή γνωρίζαμε την περιοχή. Ζήσαμε σκηνές… Δεν μπορώ να περάσω από την περιοχή. Σε πιάνει η ψυχή σου. Να έχεις μεγαλώσεις μέσα στα γιασεμιά και τώρα υπάρχει το τίποτα. Έχουν χαθεί τόσες ψυχές. Περνάω απ’ έξω και κλείνω τα μάτια μου…” είχε εξομολογηθεί.

Μετά τις Άγριες Μέλισσες πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Σιωπηλός Δρόμος” στην οποία οπερατέρ ήταν ο σύντροφός της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Τότσικα, αδερφό του Αποστόλη Τότσικα με τον οποίο μετρά σχεδόν δυο χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή αποφεύγοντας της δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο θάνατος της μητέρας της που την στιγματίζει!

“Όταν συναντάς ανθρώπους, με τους οποίους έχεις πολλά κοινά είναι πολύ σημαντικό. Τώρα δεν σκέφτομαι τον γάμο και τη μητρότητα. Κάποια στιγμή γιατί όχι; Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί σε αυτή τη ζωή, με τρομάζει η πραγματικότητα» θα πει σε πρόσφατη συνέντευξή της!

Φέτος στη ζωή της ήρθε ο Σασμός τον οποίο χαρακτηρίζει οικογενειακή υπόθεση καθώς εκτός από τη Μαρία Τζομπανάκη που παίζει μαζί με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, η ίδια, καλείται να παίξει στο πραγματικό πατρικό της σπίτι.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο θάνατος της μητέρας της που την στιγματίζει!

“Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα. Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς.

Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση. Είχα χρόνια να το δω με κόσμο. Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώροι” αποκάλυψε πρόσφατα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share