Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη σοκ από την Αννίτα Πάνια: «Δεν ήθελα να κάνω παιδί με τον...»

Ο μεγάλος της έρωτας στο φως

5 Οκτωβρίου 2021 14:43
Αποκάλυψη σοκ από την Αννίτα Πάνια: «Δεν ήθελα να κάνω παιδί με τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν ήθελα να κάνω παιδί! Με αυτόν τον άντρα το παιδί με διάλεξε!» λέει η Αννίτα Πάνια! Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την ίδια σε συνέντευξη κόλαφο! Τι έχει συμβεί; Παράλληλα, μία αποκάλυψη είχε γίνει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η οποία φυσικά αν γινόταν από την πλευρά της παρουσιάστριας, θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια σε παλαιότερη συνέντευξή της από το Νίκο Μουτσινά είχε ερωτηθεί για το πως είναι ως μητέρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι με τον Νίκο Καρβέλα τής ξύπνησε το μητρικό ένστικτο και θέλησε να κάνει ένα παιδί.

Αννίτα Πάνια

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη και λατρεία και καψούρα για αυτόν. Ο γιος μου δε γουστάρει που είναι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί. Δεν θέλει να μιλάμε για αυτόν», είπε η Αννίτα Πάνια και συνέχισε μιλώντας για την ευτυχία να γνωρίσει τον Νίκο Καρβέλα: «Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί γιατί με άλλον άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Δηλαδή δεν το είχα εγώ το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Με αυτόν τον τύπο… μάλλον με διάλεξε το παιδί, αυτό που λες».

Πανικός: Η Αννίτα Πάνια στα "πράσα" με πασίγνωστο πολιτικό!

Η Αννίτα Πάνια όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνάει το χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, πέρασε ένα τέλειο βράδυ δίπλα στην πισίνα με φίλους, πριν ρίξει αυλαία με την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα τα χρόνια της καριέρας της, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της.

Έτσι, λοιπόν, ανήρτησε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία, από την βραδιά που πέρασε δίπλα στην πισίνα.

Η Αννίτα Πάνια, πόζαρε στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη. Οι δυο τους ήταν με καλή παρέα και πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share