Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέος «φύλακας άγγελος» στη ζωή της Άντζελας Γκερέκου μετά το χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου (photo)

«Με κοιτάς με αγάπη και αφοσίωση...»

4 Οκτωβρίου 2021 18:21
Νέος «φύλακας άγγελος» στη ζωή της Άντζελας Γκερέκου μετά το χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου το έριξε στην εργασιοθεραπεία. Η ηθοποιός βρίσκεται εντατικά γυρίσματα καθημερινά για τη σειρά «Η γη της ελιάς».

Το πρωί της Δευτέρας πόσταρε φωτογραφία της στο facebook να απολαμβάνει τον καφέ της παρέα με τον φύλακα άγγελό της.

«Κάθε πρωί εκεί, παρέα με το καφέ μου πριν αρχίσει η ημέρα μου.. φύλακας άγγελος πιστός, εκεί να με κοιτάς με αγάπη και αφοσίωση. Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα. Μια ημέρα για όλους, γιατί η σχέση του ανθρώπου με τα ζώα είναι υπόθεση ηθικής και πολιτισμού!».

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες στα γυρίσματα της σειράς, που πρωταγωνιστεί «Η γη της ελιάς», έχοντας πάρει τον χρόνο να ηρεμήσει και να πενθήσει το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Αυτές τις ημέρες το καστ βρίσκεται στη Μάνη και σε ένα backstage στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε την Άντζελα Γκερέκου να τραγουδά μαζί με τη Μάρω Κοντού το αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Τόλης Βοσκόπουλος: Πήρε τη μεγάλη απόφαση μετά το θάνατό του η Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου περνά τη δική της περίοδο θλίψης, μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, με την ίδια όμως να παίρνει την απόφαση και να επιστρέφει στα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς».

Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε την απόφαση να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση και μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς και το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μάλιστα φαίνεται πως είναι πολύ αδυνατισμένη.

«Επιστροφή στα γυρίσματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου.

Η κίνησή της στην κηδεία που συγκλόνισε

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, «βυθίζοντας» στο πένθος τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, και την κόρη τους, Μαρία, με τις δύο να είναι συντετριμμένες στην κηδεία.

Η Άντζελα Γκερέκου, εμφανώς συγκινημένη στο τελευταίο αντίο του άντρα της, προχώρησε σε μία κίνηση κατά τη διάρκεια της κηδείας που ήταν αρκετή για να «ραγίσει τις καρδιές» όλων των παρευρισκομένων.

Η Άντζελα Γκερέκου, χάιδεψε τη φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς έβγαινε από την εκκλησία και την κίνησή της αυτή απαθανάτισε και ο φακός.

Άντζελα Γκερέκου εικόνα Βοσκόπουλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share