Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την αποκάλυψη της Νάντιας Μπουλέ: «Μια ερωτική σχέση προκύπτει...»

Όλα όσα είπε η ηθοποιός

4 Οκτωβρίου 2021 17:38
Σούσουρο με την αποκάλυψη της Νάντιας Μπουλέ: «Μια ερωτική σχέση προκύπτει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H περίοδος αυτή είναι από τις πιο δημιουργικές για τη Νάντια Μπουλέ η οποία από τον περασμένο Ιούλιο έχει γίνει μαμά ενώ πριν λίγες ημέρες επέστρεψε και στην παρουσίαση.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αναλάβει μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη την παρουσίαση του Dot ενώ την ίδια στιγμή απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της Γιώργου Ισαάκ και την κορούλα τους.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Τζοβάννα Βλαχάβα αναφέρθηκε στη σχέση με τον αγαπημένο της Γιώργο Ισαάκ η οποία ξεκίνησε μέσα από τον χώρο της δουλειάς και αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η μικρή τους.

Με τον Γιώργο γνωριζόσασταν αρκετά χρόνια πριν γίνετε ζευγάρι και ήσαστε και συνεργάτες. Πιστεύεις ότι αυτό το γεγονός βοήθησε τη σχέση σας;

«Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια επαγγελματική/ φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Είχα στο μυαλό μου ότι μια ερωτική σχέση προκύπτει από την αρχή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πως λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες.

Αποκάλυψη της Νάντιας Μπουλέ

Στο πως κυλά μια σχέση το πιο βασικό για μένα είναι ο χαρακτήρας του άλλου και όχι αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Στη σχέση μου με τον Γιώργο σίγουρα είναι ένα συν το ότι κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και γνωρίζει όλα τα δεδομένα από πριν. Επίσης, βρίσκω πολύ γοητευτικό το γεγονός ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα.»

Έχετε σκεφτεί όνομα για τη μικρή;

«Αποφασίσαμε να την ονομάσουμε Σεμέλη-Ρωξάνη και θα τη φωνάζουμε Σεμέλη.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share