Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο “Ντόντος” του «Κομάντα και Δράκοι»: «Βάζω το 100% των δυνάμεων μου»

Όλα όσα ανέφερε

4 Οκτωβρίου 2021 13:16
Συγκινεί ο “Ντόντος” του «Κομάντα και Δράκοι»: «Βάζω το 100% των δυνάμεων μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος υποδύεται τον Ντόντο στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», είναι αναμφίβολλα η αποκάλυψη της χρονιάς. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA στην Κατερίνα Καραβάτου και την κάμερα του «Τι Λες Τώρα».

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!»

«Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα».

«Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο», πρόσθεσε.

Δείτε όλα όσα δήλωσε

Σοκάρει ο Βασίλης Μπισμπίκης από την σειρά Κομάντα και Δράκοι - «Δεν πιστεύω σε θεούς»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή «Τι λες τώρα» που έκανε πρεμιέρα εχθές 25/9. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει στην σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA μίλησε για το τι πρόκειται.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει μία τέτοια σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Είναι μεταφυσικό θρίλερ, που δεν έχει ξανακουμπήσει κανένας σκηνοθέτης. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει εξαιρετική φαντασία. Κερδίζει τον σεβασμό με άλλο τρόπο, χωρίς εντάσεις και φωνές».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισε: «Το αρνούμαι τελείως το...Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share