Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Αυτόν τον άνδρα θέλω…» - Έξαλλος ο Νίκος Καρβέλας με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια

Φοβερή αποκάλυψη

4 Οκτωβρίου 2021 12:52
«Αυτόν τον άνδρα θέλω…» - Έξαλλος ο Νίκος Καρβέλας με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η οποία φυσικά αν γινόταν από την πλευρά της παρουσιάστριας, θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια, είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τις εκπομπές της. Φέτος, την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Open, με την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα».

Ένα επεισόδιο που σίγουρα θα αφήσει εποχή είναι αυτό όπου βρέθηκε στο πλατό η Μαριλένα. Η Μαριλένα μετά την ωτοπλαστική πήγε στο πλατό θέλοντας να βρει κάποιο γιατρό ή δικηγόρο για να κάνει σχέση, με έναν άνδρα... να φλερτάρει τηλεφωνικά την παρουσιάστρια.

Πανικός: Η Αννίτα Πάνια στα "πράσα" με πασίγνωστο πολιτικό!

Η Αννίτα Πάνια όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνάει το χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, πέρασε ένα τέλειο βράδυ δίπλα στην πισίνα με φίλους, πριν ρίξει αυλαία με την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα τα χρόνια της καριέρας της, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της.

Έτσι, λοιπόν, ανήρτησε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία, από την βραδιά που πέρασε δίπλα στην πισίνα.

Η Αννίτα Πάνια, πόζαρε στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη. Οι δυο τους ήταν με καλή παρέα και πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

"Ο Νίκος Καρβέλας είναι... Γι' αυτό τον χώρισα" - Σοκ από την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια «έσπασε» την σιωπή της για το χωρισμό! Έδωσε τέλος για αυτόν τον λόγο και η σχέση της με το Νίκο Καρβέλα τελείωσε οριστικά! Τι είχε πει η ίδια;

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική. Όσο για τον... διαβάστε περισσότερα για την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα στο Youweekly.gr

Ανατροπή: «Πάγωσε» με αυτά τα νέα η Αννίτα Πάνια 5 χρόνια μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα

Μια μεγάλη ανατροπή είναι γεγονός για την Αννίτα Πάνια, με την ίδια να καταφέρνει να παραμείνει όρθια στο τηλεοπτικό σκηνικό, συνεχίζοντας στο ίδιο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επιστρέφει με νέα εκπομπή, ξανά μέσα από τη συχνότητα του Open.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μάρτζυ Λαζάρου στο «Love it», η γνωστή παρουσιάστρια θα επανέλθει στα τηλεοπτικά πλατό στα μέσα Οκτωβρίου με ένα νέο τηλεοπτικό project. Πρόκειται για ένα βραδινό show, στα πρότυπα των late night εκπομπών που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια η ίδια.

Η επικρατέστερη μέρα για τη μετάδοση της εκπομπής θα είναι η Τετάρτη, θα ξεκινά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να «κλειδώσουν» τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share