Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρελά ερωτευμένη η Σύλια: Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφό της, μετά την αποχώρηση της από το Big Brother!

Η τρυφερή ανάρτηση

4 Οκτωβρίου 2021 10:30
Τρελά ερωτευμένη η Σύλια: Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφό της, μετά την αποχώρηση της από το Big Brother!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί μέσα στο σπίτι του Big Brother ο Στηβ να την κυνηγούσε, ωστόσο η Σύλια είχε και έχει μάτια μόνο για τον σύντροφό της, ο οποίος έβλεπε το τι γινόταν από το σπίτι του. Όπως αποκαλύφθηκε, όντως ενοχλήθηκε με τα όσα έγιναν όμως η αγάπη που έχει στην καλή του είναι μεγάλη.

«Με τον σύντροφό μου μιλήσαμε, ενοχλήθηκε, παρόλα αυτά ποτέ δεν αμφέβαλλε για εμένα. Του ζήτησα και συγγνώμη και του έδωσα δίκιο για αυτά που έβλεπε. Ό,τι φάνηκε συνέβη δεν ήταν θέμα μοντάζ» είχε πει η Σύλια μιλώντας στην εκπομπή Όλα Γκουντ, όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της.

Δυο μέρες μετά την αποχώρησή της λοιπόν, η Σύλια έκανε και την πρώτη της έξοδο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια δημοσίευσε και ένα τρυφερό τους βίντεο όπου φιλιόντουσαν.

Το βίντεο της Σύλιας από το Big Brother 2 με τον σύντροφό της

Αλλάζει ώρα προβολής το Live του Big Brother 2

Η είσοδος των νέων συγκατοίκων στο σπίτι του BIG BROTHER άλλαξε τις ισορροπίες και δημιούργησε νέες παρέες. Η χρήση του βέτο από την Ευδοκία έφερε κι άλλα πρόσωπα στη λίστα των υποψήφιων με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον στους επτά!

Ακόμη ένας συγκάτοικος μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τη δική του Γραμμή Ζωής κάνοντας εκ βαθέων αποκαλύψεις…

Στο πλατό του BIG BROTHER – LIVE, ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης και η τρίτη φιναλίστ Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράζονται σκέψεις και απόψεις. Ποιες συμβουλές δίνουν στους συγκατοίκους;

Ένα BIG BROTHER LIVE διαφορετικό, απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, στο σχολιασμό.

Μία άσκηση ισορροπίας. Ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης. Μία αληθινή πρόκληση να εκφραστείς.

Share your truth.

Big Brother is – always- watching you!

BIG BROTHER νέο επεισόδιο καθημερινά Δευτέρα-Πέμπτη στις 23.00

και BIG BROTHER LIVE Παρασκευή στις 22.00

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share