Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναβρασμός στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου: Η άγνωστη σύγκρουση με την Κρίστη Τσολακάκη

Άφησε τους πάντες «κόκκαλο» ο παρουσιαστής

4 Οκτωβρίου 2021 10:05
Αναβρασμός στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου: Η άγνωστη σύγκρουση με την Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναβρασμός επικράτησε πρόσφατα στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος αποκάλυψε μια άγνωστη σύγκρουση, που υπήρξε στο σπίτι του, στην οποία συμμετείχε και η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη.

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής (24/9), ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει μία απρόσμενη αποκάλυψη για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για τους γιους του με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η κόντρα στο σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος παρουσιαστής εξήγησε πως δεν επέτρεψε στους γιους του να πάνε σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε μιας και δεν έχουν συμπληρωθεί μέχρι στιγμής, οι 14 μέρες από τον εμβολιασμό τους.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου, που βίωσε ορισμένες εξελίξεις στο γάμο του, έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι είναι σπάνιες οι αναφορές του στην οικογένειά του.

«Έχουμε και τη μεγάλη ιστορία με τα παιδικά πάρτι. Το έζησα σήμερα εγώ στο σπίτι γιατί και οι δύο γιοι μου είχαν πάρτι το Σαββατοκύριακο, δεν τους άφησα να πάνε γιατί δεν έχουν κλείσει τις 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Θέλουν άλλη μια εβδομάδα και βιώνω μια στεναχώρια. Αλλά νομίζω καλύτερα να βιώσουμε μια στεναχώρια για λίγες ημέρες και να είμαστε όλοι προσεκτικοί» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share