Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Δεν περνούσα καλά, πήγαινα στο μπάνιο και έκλαιγα»

Αποκαλυπτικός ο παρουσιαστής

3 Οκτωβρίου 2021 20:07
Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Δεν περνούσα καλά, πήγαινα στο μπάνιο και έκλαιγα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «άνοιξε» την καρδιά του, στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στην εκπομπή Fishy.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το ξεκίνημά του στον χώρο αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προτού αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

«Από ραδιόφωνο ξεκίνησα εδώ και 15 χρόνια. Το Mappes Show είναι μία νοοτροπία που σκέφτηκα εγώ όταν γύρισα από το μεταπτυχιακό μου. Μετά το μεταπτυχιακό μου δεν έβρισκα δουλειά. Εν τω μεταξύ μας φούσκωναν τα μυαλά ότι όταν πάτε στην Ελλάδα θα είστε leaders. Έμεινα έναν χρόνο άνεργος, πήγα φαντάρος, πάλι άνεργος και έτσι με τα πολλά βρήκα. Πήγαινε η μάνα μου σε δημάρχους και βουλευτές τα βιογραφικά μου και στο τέλος με πήραν σε μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων».

εξομολόγηση Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Δεν περνούσα καλά, γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, και δεν το έκανα και καλά. Και οι επικεφαλής μου δεν μου έδιναν την ευκαιρία να μάθω. Ήταν σκληρά τα πράγματα εκεί. Έμπαινα στο μπάνιο κι έκλαιγα» πρόσθεσε.

Για το πώς εμπνεύστηκε το concept του Mappes Show εξήγησε ότι «Ήμουν αυτός που θα προέτεινα τον λαιμό μου να τραγουδήσω και να κάνω τους άλλους να γελούν, όταν έκανα τους άλλους να γελούν ηρεμούσα εγώ. Σε αυτή τη δουλειά δεν περνούσα καλά και πηγαίνοντας άκουγα μία εκπομπή στον Sport FM και με έκανε να γελάω και είπα ότι αν ποτέ ασχοληθώ με αυτόν τον χώρο θα είναι μία εκπομπή για να κάνω τον κόσμο να γελάει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share