Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης: Τα είπε όλα για τις καταγγελίες

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια

3 Οκτωβρίου 2021 12:58
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης: Τα είπε όλα για τις καταγγελίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης «έσπασε» τη σιωπή του για πρώτη φορά δημοσίως, με το δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να αποκαλύπτει πως ο εντολέας του θα δηλώσει αθώος στο δικαστήριο.

Αναφορικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον κ. Φιλιππίδη (σ.σ. 2 απόπειρες και ένας βιασμός), υπογράμμισε ότι ο ηθοποιός «ενσυνείδητα έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο». Σχετικά με τις γυναίκες που υπέβαλαν κατηγορίες, ο δικηγόρος του σημείωσε «ότι δε θα κάνει αγωγή για κανένα από τα κορίτσια».

Τι ισχυρίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης

«Η θέση του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «είναι αμετάβλητη. Είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητα του με κάθε μέσο», είπε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη γραμμή υπεράσπισης του κατηγορουμένου, στην οικογένεια του οποίου παράλληλα ήρθαν ευχάριστα νέα.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στους συναδέλφους του Φιλιππίδη που τον υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας δεν γίνεται να μην έχουν το δικαίωμα να «πουν μια καλή κουβέντα». Προσωπικά, όπως δήλωσε ο ίδιος «έχω δεχθεί επιθέσεις λόγω της υπεράσπισής μου».

«Στη θέση του κατηγορουμένου μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν ο Φιλιππίδης είναι ένοχος ή αθώος» επισήμανε ο δικηγόρος του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share