Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Οριστικό: Ανακοινώθηκε ο "γάμος" της Κατερίνας Καραβάτου 2.5 μήνες μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

Το αποκάλυψε η ίδια!

3 Οκτωβρίου 2021 07:34
Οριστικό: Ανακοινώθηκε ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν εδώ και 2.5 μήνες χωρίσει και θα έλεγε κανείς, ότι η παρουσιάστρια βλέπει... στα όνειρά της το γάμο, με τον άνδρα που είδε στον ύπνο της να έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Στην εκπομπή της «Τι λες τώρα» καθώς σχολίαζαν ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο οποίο η ίδια περιέγραφε ότι είδε στον ύπνο της ότι παντρεύτηκε τον πρώην της, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να αποκαλύψει το δικό της όνειρο, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον έρωτα της ζωής της.

Ο γάμος της Καραβάτου... με τον Μητσοτάκη

Οπως περιέγραψε η Κατερίνα Καραβάτου, σε κάποια στιγμή είχε δει ότι παντρεύτηκε με τον... πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Υποστήριξε δε, ότι ένιωσε άσχημα γιατί σκεφτόταν ότι θα ήταν δίγαμη! Πάντως, η Κατερίνα Καραβάτου δεν αποκάλυψε τόσο εύκολα το όνομα του πρωταγωνιστή του ονείρου της με αποτέλεσμα ο όλος διάλογος με τους συνεργάτες της μέχρι την αποκάλυψη να είναι άκρως διασκεδαστικός.

«Δεν ήθελα να γίνει, αλλά συνέβη στο όνειρό μου» είπε η Κατερίνα Καραβάτου, δείχνοντας αμηχανία για τα όσα ειπώθηκαν. Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν το πείραγμα και τα αστεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share