Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Tο να με γράφουν τα media ως πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη, μειώνει την προσωπικότητά μου»

Στα «μαχαίρια» οι πρώην φίλες

2 Οκτωβρίου 2021 17:25
Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Tο να με γράφουν τα media ως πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη, μειώνει την προσωπικότητά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν και πριν κάποιο διάστημα ήταν κολλητή φίλη με την Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν μιλάει πλέον μαζί της. Όπως ανέφερε, την ενοχλεί να την παρουσιάζουν τα media ως «πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη».

«Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου, έχω την προσωπικότητά μου και βγήκαμε από το ίδιο παιχνίδι. Το ότι η Ιωάννα έχει περισσότερους followers και περισσότερη απήχηση, γούστο της και καπέλο της, μπράβο της. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν είμαι η Βρισηίδα, που έχω την δικιά μου απήχηση και την δική μου προσωπικότητα», εξήγησε, παραχωρώντας σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «OPEN Weekend».

Και συμπλήρωσε: «Αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή, γιατί έχω δική μου προσωπικότητα και είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου, που έχω κάνει τόσα πράγματα στην ζωή μου και συνεχίζω να κάνω. Σίγουρα είναι ένας τίτλος για τα κλικς, γιατί έχει απήχηση η Ιωάννα, πουλάει η Ιωάννα και είναι λογικό. Αλλά μειώνει έτσι εμένα, που έχω προσωπικότητα και την δείχνω κάθε μέρα στο Instagram και στην ζωή μου», τόνισε η καλλονή.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share