Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη - Έμαθε τα τραγικά νέα ένα μήνα μετά την πρεμιέρα

«Χτύπημα» για την παρουσιάστρια

2 Οκτωβρίου 2021 08:30
Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη - Έμαθε τα τραγικά νέα ένα μήνα μετά την πρεμιέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έμαθε τα δυσάρεστα για έναν αγαπημένο της άνθρωπο ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της στο Mega και «βυθίστηκε» στη θλίψη.

Δεν είναι κρυφό, ότι από όπου κι αν πέρασε, η πανέμορφη παρουσιάστρια δημιούργησε δεσμούς ζωής. Στον ΑΝΤ1 και τον Alpha, άλλωστε, δεν έμεινε λίγα χρόνια, έχοντας εγκαθιδρυθεί ως η «βασίλισσα» της τηλεόρασης. Στο κανάλι του Πικερμίου, δε, είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Η υγεία του Κοντομηνά και η αγωνία της Μενεγάκη

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Alpha μοιάζει να μην είναι στα καλύτερά του. Δεν είναι μόνο η μεγάλη απώλεια που είχε πριν από λίγο καιρό στις πυρκαγιές, αλλά και η κατάσταση της υγείας του, που σύμφωνα με το «Yes Magazine» είναι σε δύσκολο σημείο.

Yes Magazine Μενεγάκη και Κοντομηνάς

Το θρίλερ καλά κρατεί για τον Κοντομηνά, κάτι που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη Μενεγάκη. Η Ελένη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «ξέσπασε» σε δάκρυα για τον πρώην καναλάρχη, όντας στο πλευρό του σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές και ευελπιστώντας πως η κατάστασή του θα βελτιωθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share