Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πόλεμος» στην οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση: Έξαλλοι όλοι με την κληρονόμο

Πανικός με την απόφασή της!

2 Οκτωβρίου 2021 07:35
«Πόλεμος» στην οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση: Έξαλλοι όλοι με την κληρονόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον χαρακτήρα της Αθηνάς Ωνάση, με την ίδια να έχει πρόσφατα προκαλέσει «πόλεμο» στην οικογένειά της, εξαιτίας μιας επιλογής που έκανε.

Η ίδια, έκανε προ διετίας έκανε αρνητική εντύπωση με την απουσία της από τον λαμπερό γάμο του ετεροθαλούς αδελφού της, Έρικ Κριστόφ Ρουσέλ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλία Μαλινόφσκαγια, που έγινε στη Ρωσία.

Ο Eric-Christophe Rοussell είναι μόνο μερικοί μήνες νεότερος από την Αθηνά Ωνάση, της οποίας παρεμπιπτόντως ανατριχιάζει η εικόνα. Η γέννησή του ήταν τότε σκάνδαλο, καθώς ο Thierry Russell παντρεύτηκε τη Χριστίνα όταν είχε παιδί με την Marianne Landhage.

Αθηνάς Ωνάση «πόλεμος» στην οικογένεια

Απούσα η Αθηνά, στα «κάγκελα» η οικογένεια

Στα φωτογραφικά καρέ που μοιράστηκαν μέλη της οικογένειας στο Instagram, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, δεν φαίνεται πουθενά. Απουσιάζει και από την επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, όπου όλη η οικογένεια πόζαρε μαζί μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Alia Malinovskaya ζήτησε από τον Erik-Kristof’s Russell να έχει μεταφραστές τόσο στη ρεσεψιόν όσο και στο μυστήριο, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Πολλοί θεωρούν, όπως αναφέρει η Espresso, ότι ο πάγος ανάμεσα στην οικογένεια Ρουσέλ και την Αθηνά παραμένει, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπόρεσε να είναι εκεί λόγω υποχρεώσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share