Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Συγκλονίζει η Αντονέλλα: «Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 6 μου – Ήταν οικογενειακός φίλος»

«Θυμάμαι τα πάντα»

1 Οκτωβρίου 2021 16:10
Συγκλονίζει η Αντονέλλα: «Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 6 μου – Ήταν οικογενειακός φίλος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, βρέθηκε η Αντονέλλα, όπου αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία έξι χρονών από φίλο της οικογένειάς της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Η δική μου περίπτωση ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν έξι χρονών. Έχω μάθει να ζω με αυτό, είναι κομμάτι της ζωής μου, του εαυτού μου. Το έχω δουλέψει, το έχω αποδεχτεί. Δεν το ξεχνάω, δεν το ξεχνάς ποτέ. Έχουν αναγεννηθεί βιώματα και έχω μάθει στη ζωή μου πια να μην επιτρέπω, να είμαι πολύ δυνατή και όποτε μπορώ να βοηθήσω κάποιον είτε να τον συμβουλεύσω είτε να είμαι δίπλα του, θα είμαι».

«Ήταν ένας οικογενειακός φίλος. Εγώ ήμουν 6 ετών, εκείνος ήταν γύρω στα 20, φαντάρος. Έγινε μια κατάσταση τύπου πάμε να καθίσουμε στο δωμάτιο. Ο νονός μου ήταν στην άλλη πλευρά του σπιτιού. Δεν άκουγε, είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, ήμασταν σε οικογένεια», πρόσθεσε.

«Ξέφυγε η κατάσταση. Εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά. Θυμάμαι τα πάντα, ότι ήρθε, με άγγιξε, με ξάπλωσε, με ξεκούμπωσε, με ξέντυσε, έβαλε τα χέρια του στα ευαίσθητα σημεία μου. Ξεκουμπώθηκε ο ίδιος. Έκανε ό,τι μπορούσε παραπάνω και εγώ κάποια στιγμή το σταμάτησα», τόνισε.

«Αισθανόμουν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι νορμάλ. Αισθανόμουν άβολα, παρότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ οικείος για μένα. Κάποια στιγμή ευτυχώς ήρθε ο νονός μου. Μέσα μου έλεγα ας με φωνάξει να φύγω τώρα. Πήγα να σηκωθώ να φύγω και μου λέει «Μπράβο το κορίτσι μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share