Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλλιάνος: «Έχω δώσει στο μωρό μου το παρατσούκλι “Σταμάτης Γονίδης”»

Πώς του ήρθε η… έμπνευση γι’αυτό το παρατσούκλι

30 Σεπτεμβρίου 2021 16:23
Καλλιάνος: «Έχω δώσει στο μωρό μου το παρατσούκλι “Σταμάτης Γονίδης”»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μετεωρολόγος του MEGA και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος μιλάει με τη σύζυγο του Χάρις Δαμιανού στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή τους ο μπέμπης.

«Όλα κυλούν πολύ όμορφα αν εξαιρέσεις τη φοβερή αϋπνία που βιώνουμε», δήλωσε ο Γιάννης Καλλίμαχος.

«Σιγά αρχίζω και δένομαι συναισθηματικά με το παιδί. Δε θυμάμαι πως ήμουνα πριν κι ας έχουν περάσει μόνο 49 μέρες», πρόσθεσε. «Θέλω να κάνω μπάνιο το μωρό εγώ για να είναι στα σίγουρα στα χέρια μου», είπε τρυφερά ο κ. Καλλίανος καθώς τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του θέλουν να φροντίζουν το παιδί.

«Του έχω δώσει παρατσούκλι τον έχω ονομάσει Σταμάτη Γονίδη», είπε χαριτολογώντας επειδή ο μικρός κοιμάται πολύ αργά.

«Αν προκύψει ανάγκη θα πάω στο σπίτι με το παιδί», τόνισε καθώς, ο γιος του πλέον αποτελεί προτεραιότητα του.

Δείτε όσα δήλωσε

Θρίλερ για την Ελένη Μενεγάκη: «Τρομοκρατήθηκα... φώναζα»

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της! Επίσης, χαλασμός έγινε σε δρόμο της Κηφισιάς με πρωταγωνίστριες να είναι η Ελένη Μενεγάκη και η μικρή Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια εξιστόρησε στους συνεργάτες της, μια άσχημη εμπειρία που είχε στο λούνα παρκ με τα παιδιά της και την έκανε να τρομάξει. Όπως είπε η Ελένη τα λούνα παρκ είναι από τις μεγάλες φοβίες της και πηγαίνει εκεί για χάρη των παιδιών της.

«Εγώ πάντως παιδιά ακόμα τρομάζω, δηλαδή πριν την εποχή covid είχα πάει με τα παιδιά μου και εγώ σε ένα λούνα παρκ σε ένα από αυτά που δεν είχα μπει ποτέ και μου είχαν πει έλα ρε μαμά δεν είναι τόσο τρομακτικό, γιατί στο ένα δεν ανεβαίνω στο άλλο που γυρνάει δεν ανεβαίνω, πουθενά δεν ανεβαίνω.

Θρίλερ για την Ελένη Μενεγάκη

Απλά πήγαινα και έβλεπα μου λένε λοιπόν έλα να μπούμε σε αυτό ήταν ένα έτσι που βγαίνανε πεθαμένοι από μέσα παιδιά τώρα χωρίς πλάκα φώναζα με άκουσαν όλοι. Μ’ αρέσει που έλεγαν πόσο χρονών είναι τα παιδιά και εγώ ήμουν χειρότερη. Εγώ τρομοκρατήθηκα είπα να συνοδεύσω πιο πολύ για την Βαλέρια γιατί η άλλη ήταν πιο μεγάλη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share