Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριος καυγάς Φιλιππίδη-Λιγνάδη στη φυλακή: Γιατί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Αποκάλυψη!

29 Σεπτεμβρίου 2021 15:21
Άγριος καυγάς Φιλιππίδη-Λιγνάδη στη φυλακή: Γιατί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί αντάλλαξαν βαριά λόγια Πέτρος Φιλιππίδης – Δημήτρης Λιγνάδης;

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν λίγο καιρό είχε προσεγγίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη προκειμένου να τον ενσωματώσει στο καστ ωστόσο εκείνος είχε αρνηθεί.

Του ζητήθηκε απο την διοίκηση των φυλακών να φτιάξει μια παράσταση με αφορμή τα 200 χρόνια απο την Ελληνική επανάσταση.

Άγριος καυγάς Φιλιππίδη-Λιγνάδη στη φυλακή: Γιατί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Έτσι, ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, αποφάσισε να συνεχίσει τα σχέδιά του αφήνοντας εκτός τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο φάνηκε για ακόμα μία φορά πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις.

Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πώς αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες στο κελί μιας και ο Φιλιππίδης, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν έχει διάθεση για κουβέντες.

Δημήτρης Λιγνάδης: Ποιοι συμμετείχαν στην παράσταση που ανέβασε στη φυλακή

Θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων, ανέβασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης. Στην παράσταση για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση δεν συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η παράσταση «Η Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς» ανέβηκε στις φυλακές Τρίπολης την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30. Την παρακολούθησαν κρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν βάρδια. Μία μέρα μετά δόθηκε ακόμα μία παράσταση στην οποία υπήρχαν προσκεκλημένα πρόσωπα από την περιφέρεια.

Μιλώντας στο STAR, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε πως «ήταν συγκινητική, έγινε στο προαύλιο των φυλακών και εντάχθηκε στο πλαίσιο τον εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Μετείχαν 12 έγκλειστοι, προφανώς ερασιτέχνες, με ρόλους που σου έδιναν την εντύπωση πως πρόκειται για επαγγελματίες. Ο κ. Λιγνάδης ήταν σκηνοθέτης και αφηγητής της παράστασης». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ρόλο στην παράσταση ενώ συμμετείχε ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share