Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Eγώ θα σε είχα ξεσκίσει»: «Κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα (Video)

«Παιδί μου πας καλά;»

29 Σεπτεμβρίου 2021 13:59
«Eγώ θα σε είχα ξεσκίσει»: «Κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πίεσε καθόλου την Φαίη Σκορδά και μάλιστα της είπε ότι «δεν έβγαλε τίτλο» η συνέντευξή της, με την παρουσιάστρια να μένει αρχικά έκπληκτη, ενώ μέσα σε όλα αυτά ακούστηκε και η ατάκα, «εγώ θα σε είχε ξεσκίσει». Παράληλα, δείτε την εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για το πρόβλημα υγείας της.

Ο διάλογος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα:

Γιώργος: Δεν σε ρώτησε, δεν σε πίεσε καθόλου. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Εγώ κάνω πιο επιθετικές συνεντεύξεις.

Φαίη: Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Μίλησα.

Γιώργος: Σιγά. Δεν είπες τίποτα. Ούτε σε πίεσε. Αν δεν σε πιέσει ο παρουσιαστής, πώς να πεις;

Φαίη: Δεν είπα πράγματα;

Γιώργος: Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει.

Φαίη: Θα με είχες ξεσκίσει;

Γιώργος: Ε, βέβαια. Εννοώ δημοσιογραφικά. Τον πιέζεις τον καλεσμένο. Είναι πολύ ευγενής ο Γρηγόρης. Είπες «περιμένω κι εγώ να παντρευτώ, να βρω τον έρωτα της ζωής μου», γενικόλογα. Συγκεκριμένα δεν είπες κάτι. Δεν έβγαλες τίτλο.

Φαίη: Παιδί μου πας καλά; Τι ήθελες να πω;

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά υποστήριξε ότι αν ο Γρηγόρης ή οποιοσδήποτε άλλος την πιέσει σε συνέντευξη, επειδή είναι αρκετά έμπειρη, θα «κλειδώσει» και δεν θα πει τίποτα.

Κουφέτα για τη Σκορδά; Αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το ενδεχόμενο γάμου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης (28/9) η Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει για το αν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου!

«Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου - γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά- ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά, πρέπει ό, τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε.

Κουφέτα για τη Φαίη Σκορδά

Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό. Είμαι πολύ δύσπιστη. Για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά. Ενώ, έξω φρενών έγινε η Φαίη Σκορδά με πασίγνωστη ηθοποιό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share