Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έλεγαν να μου βιάσουν το 11χρονο παιδί μου...» (Video)

Τα αρνητικά μηνύματα και οι απειλές

29 Σεπτεμβρίου 2021 13:21
Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έλεγαν να μου βιάσουν το 11χρονο παιδί μου...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια δέχτηκε αρνητικά μηνύματα και σχόλια στα social media επειδή στη χθεσινή εκπομπή της πρόβαλλε θέμα με την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Προβάλλαμε το θέμα. Είπαμε εμείς ότι ήμασταν μέσα καλεσμένοι; Αυτό είπαμε χθες και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι; Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή.

Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού!».

Η εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη: «Μου είπε "σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, μιλώντας μεταξύ άλλων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία "πάγωσε" το πανελλήνιο. Η φωνή της "λύγισε" αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το έμαθε και τη ζωή της μετά το τραγικό συμβάν.

Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη για την δολοφονία του Καραϊβάζ

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε "Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα.

Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα και ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια... Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου.

Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα και εγώ».

Δείτε όλα όσα δήλωσε η ίδια:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share